- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Teşekkürler zıpzıpımmm seni gördüğüme sevindimLilimam eline saglik cook guzel olmus gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler zıpzıpımmm seni gördüğüme sevindimLilimam eline saglik cook guzel olmus gercekten
Eksi 2 demekcanım kaptanım yaaaaaa öpücem
minimum -2
Abla yaa ne kadar motive edici sözler bunlar , çok teşekkür ederim Birinci olmak güzeldir eminim ama şu an gözümü ona dikmedim sadece bulunduğum şartlarda en güzelini sunmak istedim, çocukla çooook zor oluyor şartları bukadar zorlayabiliyoruminan düşünmedim ama belki ben bu kadar detaylı sunamazdım .elinden gelenin fazlasını yapmışsın.haa belli olmuyor yarışmalar belki kazanamazsın,çok da katılan var şansınıza ama çok oy alırsın.böyle sunumlarla gidersen 3-4 yarışmaya madalya gelir ❤
Kaptan bile tatlı istiyor gidip takıma ispiyonlayacağımEksi 2 demek
o zaman 2 dilim olsun dermisim
1 dilim iyidir diger 1 dilimi de ben istiyorum
Ben de tatlı yiyimde yerine bir saat tepineyim daha iyi diyorumvalla spor yapmaktansa 100 yıl börek yemem daha iyi
o kadar sevmiyorum
Teşekkürler zıpzıpımmm seni gördüğüme sevindim
Buna koptum işteEksi 2 demek
Bence birsey diyemezler banaKaptan bile tatlı istiyor gidip takıma ispiyonlayacağım
İnan kendi tarifimde öyle isabetli olamıyorumbak kazandığım yarışmaların bazılarında acaba değiştirsem mi dedim sonra vazgeçtim.hep nevoşun seçtiği fotolarla girdim.emin ol en güzelini bulup seçiyor.bide o pc den bakıyor kocaman kocaman
ama kendi tarifi gibi incelediğini biliyorum
Elalis'te yiyebiliyor muBence birsey diyemezler bana
Hem 57 kiloyum 1 dilim tatlidan ne olur ki
Eksi 2 ile gelecekmis cuma gunu kucuk bir odul olarak yiyebilirElalis'te yiyebiliyor mu
İşte gerçekçi bi kaptan daha ne olsunBence birsey diyemezler bana
Hem 57 kiloyum 1 dilim tatlidan ne olur ki
sebo sana kurban olsun kaptanımEksi 2 demek
ben de evrene mesaj yolluyorum,yiyip yiyip kilo almasam diyeBen de tatlı yiyimde yerine bir saat tepineyim daha iyi diyorum
Yavaştan dökülüyo gerçekleri Zipzip-sebo sana kurban olsun kaptanım
çift malzemeli dev sebo yapıcam yarın :)
1 dilim 2 dilim yapar zaten
yapma yaaa nolar :)Kaptan bile tatlı istiyor gidip takıma ispiyonlayacağım
Evren o mesajı sallamıyo yıllardır yolluyorumben de evrene mesaj yolluyorum,yiyip yiyip kilo almasam diye
sebo sana kurban olsun kaptanım
çift malzemeli dev sebo yapıcam yarın :)
1 dilim 2 dilim yapar zaten
Yavaştan dökülüyo gerçekleri Zipzip-
Evren o mesajı sallamıyo yıllardır yolluyorum
Sizin takım güzelmişEksi 2 ile gelecekmis cuma gunu kucuk bir odul olarak yiyebilir