- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Verirsin inşaallah:)Ama orada yeniden alırsın :)Geçen bilet bakıyorum demiştimya işte onu aldım bile 16 temmuza gidiyorum inşallah, ozamana kadar vermeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirsin inşaallah:)Ama orada yeniden alırsın :)Geçen bilet bakıyorum demiştimya işte onu aldım bile 16 temmuza gidiyorum inşallah, ozamana kadar vermeliyim
Zaten geçen sene de orda oldu herşey, ne yediriyo bu annem bana yaaaVerirsin inşaallah:)Ama orada yeniden alırsın :)
Bende aldıklarımı hep öyle aldım:)Zaten geçen sene de orda oldu herşey, ne yediriyo bu annem bana yaaa
Darısı başıma ablaBende aldıklarımı hep öyle aldım:)
Yer ve hava değişimi etkiliyor canım:)
Ben buraya gelince normalleştim:)
Neyin darısı başımaysa yani bizde benim memleketime yerleşsek normale dönsek falanDarısı başıma abla
Amin inşaallahDarısı başıma abla
Anladım ben:)Neyin darısı başımaysa yani bizde benim memleketime yerleşsek normale dönsek falan
Çok teşekkür ederim canım senin de ellerine sağlık başarılar.Nefiiis görünüyor yaa Ellerine sağlık. Başarılar dilerim ☺
Elinize sağlık başarlar dilerimHerkese merhaba
Sizlere kıymalı gül böreğinin kendini mantı zannettiği pratik bi tarif vereceğim
Malzemeler :
3 yufka
500 gr kıyma
1 büyük soğan
1/2 sb sıvı yağ
1/2 yk salça
1 sb yoğurt
bir tutam maydanoz
tuz,karabiber,pul biber, nane
Eki Görüntüle 2650554
Böreğin iç sos malzemeleri:
1/2 sb süt
1/2 sb sıvı yağ
1/2 çb su
Eki Görüntüle 2650555
Salça sos malzemeleri:
3/2 yk salça
sıvı yağ
tuz
Eki Görüntüle 2650557
Yapılışı:
öncelikle kıymalı harcı hazırlayıp soğumaya bırakıyoruz(kıymayla soğanı yağda kavuruyoruz, salçayı tuzunu biberini ekleyip biraz daha kavurup altını kapatıyoruz, ince kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırıyoruz)
yufkayı dörde bölüyoruz
her bir parçanın içine hazırladığımız sütlü sostan sürüyoruz
kıymalı harçtan koyup çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz
kıvırıp gül böreği şeklini veriyoruz
bütün yufkaları bu şekilde yaptıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştiriyoruz, üzerine kalan sostan sürüp 180 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişiriyoruz( yaklaşık 25 dakika)
Eki Görüntüle 2650560
Eki Görüntüle 2650561
Eki Görüntüle 2650562
fırından çıkan böreklerin ilk sıcağı çıktıktan sonra üzerine önce yoğurt(tercihen süzme ve sarımsaklı)
daha sonra da salçalı sos döküp servis ediyoruz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun...
Sunum zamanı
Eki Görüntüle 2650569
Eki Görüntüle 2650570
Eki Görüntüle 2650573
Eki Görüntüle 2650577
Eki Görüntüle 2650578
Eki Görüntüle 2650579
Eki Görüntüle 2650580
Eki Görüntüle 2650581
Eki Görüntüle 2650582
Teşekkür ederimElinize sağlık başarlar dilerim
Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmışBen de o dolu tabaklardan elemiştim hep, onlardan tekrar mı yüklesem inşallah çöptende silmemişimdir
Müflis ne demek bilmiyordum hemen baktım iflas etmiş demekmişMüflis tüccar eski defterleri karıştırırmış
Olanlar olmayanlara versin ozamanÖfff olan var olmayan var gece gece
Nolmaz nolamaz diyette büyük günahlardan buOlanlar olmayanlara versin ozaman
Hahah dün Elalis ablayı yoldan çıkarıyodum ama eksin büyükse zıpzıp izin veriyo kiiiNolmaz nolamaz diyette büyük günahlardan bu
-200 iyimiHahah dün Elalis ablayı yoldan çıkarıyodum ama eksin büyükse zıpzıp izin veriyo kiii
Neyse eşimin memleketlisine torpil geçeyim madem haftaya daha çok verde ozaman ye sen-200 iyimi
Elalis abla kaç vermiş -2 garanti diyodu, zıpzıptan sebo yeme hakkı kazandı-200 iyimi