Koca tepsinin yok olmasında ascibasinin katkısı ne kadar işte onu çok merak ediyorum.Öyle olmaz buna bulaşan en az üç tane götürüyo demedi demebizde 2 saat içinde koca tepsi yok oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca tepsinin yok olmasında ascibasinin katkısı ne kadar işte onu çok merak ediyorum.Öyle olmaz buna bulaşan en az üç tane götürüyo demedi demebizde 2 saat içinde koca tepsi yok oldu
![]()
Ben de o dolu tabaklardan elemiştim hep, onlardan tekrar mı yüklesem1 veya 2 yi çok beğendim.Doluluğun dışında tabak ve ışıkm çok iyi:)
Teşekkür ederim kuzuuuuuumOffffff yaaaaaaaaaa muhteşemsin bayıldımmmmmmmmmmm❤❤❤❤
![]()
5 te olur 6 da dimi Baloncuğum yani onlar daha bi klas sankiBence 5. Fotorğaf❤❤❤
Yok ablaaaa olur mu hiç ben zaten yaparken doydumKoca tepsinin yok olmasında ascibasinin katkısı ne kadar işte onu çok merak ediyorum.![]()
Şöyle gözümüz doysun dimiEllerine emeğine sağlık canım nefis olmuş![]()
![]()
Fazla koyduğun tabaktaki sunumlara bayıldım
Yarışmada bolöşans diliyorum![]()
Sen de çoklu diyosun yaniŞöyle gözümüz doysun dimi![]()
Ellerine sağlıkSen de çoklu diyosun yani![]()
nevoşun dediğinden şaşmaAynen abla hatta burdan çağrı da bulunayım yorum yapmak isteyenleresizce çoklu sunum mu üçlü sunum mu daha güzel
![]()
Ne diyooooooo bebeğim döktürmüşsün,börek resmen konuşuyor![]()
saçmalama eloş yarın tartı var diyoNe diyo![]()
Aynensaçmalama eloş yarın tartı var diyo![]()
Aynen ya o tabaktakilere bayıldım yanılıyorsam söyleyin:)Şöyle gözümüz doysun dimi![]()
Sağol canımEllerine sağlık![]()
Vuhuuu üstad böyle diyosa havalara girmeliyimoooooo bebeğim döktürmüşsün,börek resmen konuşuyor![]()
nevoşun dediğinden şaşma![]()
Tamam ozaman eti de sizin yufkası daAynen ya o tabaktakilere bayıldım yanılıyorsam söyleyin:)
Kukrimimmmm sağol tatlım benimmm çok teşekkür ederimcanımm şahane görünüyor ellerine sağlık nefis olmuştur tadıda eminim başarılar diliyorum kuzumm![]()
Tartıdan sonra benden iyi ödül olur diyo bencesaçmalama eloş yarın tartı var diyo![]()