- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Amin diyeyim de sevin mademInsAllah yasaktır yoksa benim teyzeler gelmeden anlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin diyeyim de sevin mademInsAllah yasaktır yoksa benim teyzeler gelmeden anlamaz
Sen çok uzaklara yüzme,burda su güzel, buralarda takılÖğretmenlik, virüs, tatil tartışması tutamıyorum kendimi geçenlerde ilk banımı da yine öğretmenlikle ilgili bir konu yüzünden almıştım
Aynen ikinci bir ban yaşamak istemem buralar dalgasız hem tatlı tatlı yüzülür ki burdaSen çok uzaklara yüzme,burda su güzel, buralarda takıl
AminnnAmin diyeyim de sevin madem
Cankurtaran da var burda ,güvendesinAynen ikinci bir ban yaşamak istemem buralar dalgasız hem tatlı tatlı yüzülür ki burda
Hiç fikrim yok, ben kalorifer peteginin orada gördüm. Daha doğrusu konuyu okuyunca gözüme çarpınca bende fark ettim evde
Hiç fikrim yok, ben kalorifer peteginin orada gördüm. Daha doğrusu konuyu okuyunca gözüme çarpınca bende fark ettim evde
Allah kurtarsın ikinizi deBizim eve bi dönem ışığa geliyorlar muhtemelen tavana birikiyorlar minik minik bir sürü sonra ölüyorlar patır patır halının üstündeler süpür arkanı dön yenileri ölmüş bitmiyor yani. Telden de geçiyorlar çok minik olduklarından
Sagol :) iyi yaptin bakiyorum ara sira sakin oluyo haftasonlari burasi :)Aleykumselam,iyidir nolsun,yoklayayım dedim,iyi yolculuklar :)
En son 2 civarı yazismisiz,sonrası derin sessizlikSagol :) iyi yaptin bakiyorum ara sira sakin oluyo haftasonlari burasi :)
MalesefYapacak bir şey yok,kaç gelirse ödeyeceğiz canım
Tayine gittiğimiz yerden almayı düşünüyoruz.Kredi ile ev alsan daha iyi
Yapmıyorsanız tarifinizi verin ben yapayımHayırlı akşamlar tarif yokmu tarif