- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
O faturayı görünce daha da yanar insan. Amin canım,sağolNem daha fena. Urfada kuru sıcak var.
552 lira elektrik faturası gelmiş. Gece gündüz klima açık
Amin canım. Allah sizede kolaylık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O faturayı görünce daha da yanar insan. Amin canım,sağolNem daha fena. Urfada kuru sıcak var.
552 lira elektrik faturası gelmiş. Gece gündüz klima açık
Amin canım. Allah sizede kolaylık versin
Gördüm ya,ilaç varmış, iyi gelen amaMinak toz gibi böcek
Bana da 90 tl geldi tv bile açık değilO faturayı görünce daha da yanar insan. Amin canım,sağol
Ilaclatacagim da sonra, bu hafta full hastane, haftayaGördüm ya,ilaç varmış, iyi gelen ama
Eşimin fatura sonrası iştahı azaldıO faturayı görünce daha da yanar insan. Amin canım,sağol
Bize de öyle geliyor,sadece telefon şarj ediliyor evde ya Tv düğmesine bile yaklaşmıyoruzBana da 90 tl geldi tv bile açık değil
Heyecan tavanIlaclatacagim da sonra, bu hafta full hastane, haftaya ✂✂
Yazık ya,çöpe giden para gibi geliyor bana,resmen soygunEşimin fatura sonrası iştahı azaldı
1 milyar sadece su dogalgaz elektrik telefon
1.100 kira
Artı 4 küsür de kredi ödüyoruz
Aynen öyle canım. Eşimde aynı düşünüyor.Yazık ya,çöpe giden para gibi geliyor bana,resmen soygun
Haftaya gör beniHeyecan tavan
Selamss evime gidiyorum Nevar ne yok :)
Yapacak bir şey yok,kaç gelirse ödeyeceğiz canımAynen öyle canım. Eşimde aynı düşünüyor.
Aleykumselam,iyidir nolsun,yoklayayım dedim,iyi yolculuklar :)Selamss evime gidiyorum Nevar ne yok :)
Kredi ile ev alsan daha iyiAynen öyle canım. Eşimde aynı düşünüyor.
Hastaneye gelem mi?Haftaya gör beni
Korona var, kendini hiç riske atmaHastaneye gelem mi?
İzin veriyorlarsa gelirim Ama yasak diyollaKorona var, kendini hiç riske atma
Öğretmenlik, virüs, tatil tartışması tutamıyorum kendimi geçenlerde ilk banımı da yine öğretmenlikle ilgili bir konu yüzünden almıştımHangi konu ?
InsAllah yasaktır yoksa benim teyzeler gelmeden anlamazİzin veriyorlarsa gelirim Ama yasak diyolla