- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Evet ,çok güzel şeyler yapıyorlar, çeşit çokKaç senedir elbiseler moda artık,eskşye dönüşe devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ,çok güzel şeyler yapıyorlar, çeşit çokKaç senedir elbiseler moda artık,eskşye dönüşe devam
Bence deeOhhh misi gibi olur valla
Evet ,çok güzel şeyler yapıyorlar, çeşit çok
Anldim canim bende her renk olsun istiyorum yazin elbise cok giyiyorum cok rahat :) renkler bana bisey cagristirmiyor ama sorunların yoktur ya beki sariyi cok sevmiyorsundurO da güzel, ama mavi bana huzur verir,yaşama sevinci verir garip şekilde:) o yüzden onu dedim . Sarı hastalık hatırlatır,sanırım psikolojik sorunlarım var
Bence dee
Anldim canim bende her renk olsun istiyorum yazin elbise cok giyiyorum cok rahat :) renkler bana bisey cagristirmiyor ama sorunların yoktur ya beki sariyi cok sevmiyorsundur
Ben kapaliyim boyle giyemem ama uzun kollu ve firfirli elbise aldim cok hosuma gidiyorEki Görüntüle 2672128 renk değil ama elbise güzel mesela :)
Her donem giyiyorum ama kisin yagmur camurda yerlerw surunuyor kisin triko elbise giyerim botlarla hafif kisaYaz kış rahat oluyor elbise.
Her donem giyiyorum ama kisin yagmur camurda yerlerw surunuyor kisin triko elbise giyerim botlarla hafif kisa
He pardon canım, ben kendim beğenip Ss almıştım,ondan yolladim :)Ben kapaliyim boyle giyemem ama uzun kollu ve firfirli elbise aldim cok hosuma gidiyor
Değmesinler keyfimizeÜstünede dondurma yeriz süper olur.
Değmesinler keyfimize
Sarı,yeşil aram pek yok onlarla Maviye bayılıyorum bir deAnldim canim bende her renk olsun istiyorum yazin elbise cok giyiyorum cok rahat :) renkler bana bisey cagristirmiyor ama sorunların yoktur ya beki sariyi cok sevmiyorsundur
Aynen dokunmasınlar biz yaşlılara
Rica ederim güle güle giy şimdidenTamam cok sagol maviden eminim sarida kararsizim demek cok mutis degil :)
Evet bende biraz kisa giyiyorum cizmeyle botla cok guzel duruyor :)Kışın biraz daha kısa olursa daha rahat giyilir hiç değilse,helede muzz çorap ve botlarla çok şık oluyor.
Herkesin bir renge yakinligi var benimde kirmiziSarı,yeşil aram pek yok onlarla Maviye bayılıyorum bir de
Evet bende biraz kisa giyiyorum cizmeyle botla cok guzel duruyor :)
Kırmızı❤❤benHerkesin bir renge yakinligi var benimde kirmizi