- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Aksiyonsuz tarifmi olurBen bilmem,aksiyon isteyen o zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksiyonsuz tarifmi olurBen bilmem,aksiyon isteyen o zaten
Olmaz tabii, kim ne yapabiliyorsa yapsinAksiyonsuz tarifmi olur
şekercigim
Ben seviyorum diye koydu iki gözümün çiçeğiBak Canfeb patlıcan koymuş hamburgere bundan ala aksiyonmu var
şekercigim
Günaydın
Nasilsiniz diyip kaçıyorum günlerdir önüme hazir kahvaltı geliyor bugün ben yapayım bari
İyiyim şekercigim,sen nasılsın?Ne habersin şekercim
Günaydın minkcim
Ana evinin keyfini sür bakalım:)Nasilsiniz diyip kaçıyorum günlerdir önüme hazir kahvaltı geliyor bugün ben yapayım bari
İyiyim şekercigim,sen nasılsın?
Afiyet olsun Ben daha kahvaltı etmedim ,erken uyanıyorum diye canım istemiyor pek.Bende iyiyim sağol çayımı içiyorum
Afiyet olsun Ben daha kahvaltı etmedim ,erken uyanıyorum diye canım istemiyor pek.
Bal,şeker olsun şekercigim ❤Hava çok sıcak,saat 6da bile sıcaktı. Gün içinde ne olur acabaSağol canımcım,ben yaptım kahvaltımı
Bal,şeker olsun şekercigim ❤♥Hava çok sıcak,saat 6da bile sıcaktı. Gün içinde ne olur acaba
Sıcağa hic dayanamıyorum ,üstüne bir de maske çifte kavrulmusSağol şekercim,bugün burasıda sıcak balkon duvarları bile yanıoyor artık.
Sıcağa hic dayanamıyorum ,üstüne bir de maske çifte kavrulmus
Bronz ten ben de seviyorum da,nem sevmiyorumBen severim yaz ayını,bide bronz bir ten olursa süper oluyor.
Maske fena zaten nefesalamıyorsun artık takıonca.