- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
öyle deme nolurherseyin tabiki caredi var ama surec o cocuklarin bakimi belkide b3nim bakimim ben bu yuku kaldiramam
rabbim kaldıramayacağımız yükü vermez.belki de boşuna üzüyorsun kendini,sabah ola hayrola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle deme nolurherseyin tabiki caredi var ama surec o cocuklarin bakimi belkide b3nim bakimim ben bu yuku kaldiramam
Hayırlı geceler canımsize doyum olmaz kızlar öpüyorum kaçıyorum
amazon gibi dimiYoğun geldi benim gözüme biraz yoruyor gibi canım .
Çocukların için güçlü olmalısın:)Sen bunuda atlatacaksın inşaallah:)herseyin tabiki caredi var ama surec o cocuklarin bakimi belkide b3nim bakimim ben bu yuku kaldiramam
i
insllah nanam
Yalandansalak mıyım 5 kere sormam
2.de anladım derim
Daha açık renklere bak:)amazon gibi dimi
ben de sevmedim zati
Biraz öyleamazon gibi dimi
ben de sevmedim zati
aynen balim hayir olaöyle deme nolur
rabbim kaldıramayacağımız yükü vermez.belki de boşuna üzüyorsun kendini,sabah ola hayrola
agzindan bal damliyor insllah kuruntudur benimkideKendini uzdugunle kalacaksın balım gör bak, 2 arkadaşımda öyle biyopsi yapıldı kötü birşey çıkmadı sende de çıkmayacak ama üzme kendini ki memiş den rahatlayıp başka dert edinme
Bak ben kendimi bir aydır benlerim yüzünden yedim bitirdim hiçbirşey çıkmadı sende de çıkmayacak
inss nevroscagizim yarin haberleri veririm bakalima. opuyom sizi iyi gecelerr canlarimÇocukların için güçlü olmalısın:)Sen bunuda atlatacaksın inşaallah:)
Rabbim dermansız dert vermez
İyi gecelerinss nevroscagizim yarin haberleri veririm bakalima. opuyom sizi iyi gecelerr canlarim
Hayırlı geceler canımSiteye girişte zorlandım bugün nedense, mesajları takip edemedim alıntılar bildirim olarak gelmedi falan. Baya ilerlemiş sohbet 50 lerde bırakmışım 80 lere gelmişsiniz yarın katılırım artık mutlu geceler herkeseee
İyi bariBulamadım ki
Bereketli olsun insallasiÇok yogun bir kadınım tavuklarımla ilgilendi im yumurtalarını satmaya gittim de
Huzur içinde uyuyalımAynen mezarımızı kazabilir
Bence bayılır bu fikre@Mune abla nevrosu 30 dakikalik banlasak mı bir tadini gorsun , gelir bir günlük evini süpürürüm, jenna camları siler, kukrim yerleri, canfeb de mutfagi halleder
Anlaştık,şapka da takarız başımıza güneş gecmesinberaber oynarız hemşire bi sen bi ben
arada canoya kum atarız falan eğleniriz