Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendini uzdugunle kalacaksın balım gör bak, 2 arkadaşımda öyle biyopsi yapıldı kötü birşey çıkmadı sende de çıkmayacak ama üzme kendini ki memiş den rahatlayıp başka dert edinme
Bak ben kendimi bir aydır benlerim yüzünden yedim bitirdim hiçbirşey çıkmadı sende de çıkmayacak
Daha açık renklere bak:)
Biizim kapı dışında apartmanda bize ait bir alan var:)Eşim geçen anneme diyorki hanımın resmini oraya duvar kağıdı yaptıracağımDalga geçiyor tabi ki
Kendini uzdugunle kalacaksın balım gör bak, 2 arkadaşımda öyle biyopsi yapıldı kötü birşey çıkmadı sende de çıkmayacak ama üzme kendini ki memiş den rahatlayıp başka dert edinme
Bak ben kendimi bir aydır benlerim yüzünden yedim bitirdim hiçbirşey çıkmadı sende de çıkmayacak
@Mune abla nevrosu 30 dakikalik banlasak mı bir tadini gorsun , gelir bir günlük evini süpürürüm, jenna camları siler, kukrim yerleri, canfeb de mutfagi halleder