Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
yari usg cekilecem bilmiyorum ama ciddeen kendimi cok yorgun yipranmis his ediyorum
Allah büyüktür canım
bak 3 sene önce bir arkadaşım meme kanseri oldu,zor günler geçirdi.1 ay önce yine kitle hissetti.o kadar üzüldük ki.
meğer su toplanmış memede.uçarak çıktık doktordan.
olumlu düşün olumlu olsun.ayrıca kaç çocuk emzirdin sen memişler güçlüdür 😍

En güzel yöntem nevroş sinavlar icin :KK66:
Aynen canım kızlar için araştırıyorum:)
Oğlum bu yıl hep videolarla derslere çalıştı:)
İnan okul ve yazılı dönemi bir sürü olay oldu çocuk çalışamadı yine de çok düşük almadı:)Hala video izliyor:)Çok verimli oluyor:)Bir nevi özel ders gibi:)

bişey sorucam,bu duvar kağıdı mutfağa nasıl olur? tek duvara
Screenshot_20200806-000055_Chrome.jpg

Allah büyüktür canım
bak 3 sene önce bir arkadaşım meme kanseri oldu,zor günler geçirdi.1 ay önce yine kitle hissetti.o kadar üzüldük ki.
meğer su toplanmış memede.uçarak çıktık doktordan.
olumlu düşün olumlu olsun.ayrıca kaç çocuk emzirdin sen memişler güçlüdür 😍
sorunda bu ya kuzum sag memisimi hic bir cocuk severk emedi hep tek gogusle 3mzirdim en son ki cocuk 6 aylikken huysuzlasti bende digeriden de olmasin diye bise yapamadim kadin dogumcu bile uzaktan belli oluyor ondan sonra genel cerahla gorus dedi oda elle muyane erti bakalum;(

Aynen canım kızlar için araştırıyorum:)
Oğlum bu yıl hep videolarla derslere çalıştı:)
İnan okul ve yazılı dönemi bir sürü olay oldu çocuk çalışamadı yine de çok düşük almadı:)Hala video izliyor:)Çok verimli oluyor:)Bir nevi özel ders gibi:)
Ozel dersten dahada iyi ankamayinca 10 kere tekrar tekrar izlenebiliyor, ama hocaya 5 kere sorsan salak misin sen bakışı geliyor :KK70:

Ozel dersten dahada iyi ankamayinca 10 kere tekrar tekrar izlenebiliyor, ama hocaya 5 kere sorsan salak misin sen bakışı geliyor :KK70:
Aynen öyle canım ve sürekli çoğalıyorlar,artık meslek haline geldi:)
Bir sürü farklı hoca var:)
Sınavı kaile almadım yapamam diye düşündüm pişmanım keşke video izleseydim:)
Sen izle kuzum:KK60:Seneye okumaya başla inşaallah:KK60:

sorunda bu ya kuzum sag memisimi hic bir cocuk severk emedi hep tek gogusle 3mzirdim en son ki cocuk 6 aylikken huysuzlasti bende digeriden de olmasin diye bise yapamadim kadin dogumcu bile uzaktan belli oluyor ondan sonra genel cerahla gorus dedi oda elle muyane erti bakalum;(
Canım Rabbim feraha çıkarsın inşallah:)Bizi haberdar et:KK60:Sıkma canını:KK60:

Mutfak ne renk yani dolaplar falan:)Çok koyu değil mi?
dolaplar beyaz.tezgah da beyaz.alt dolaplar gri,ara taş da mozaik
of yaa dükkanda tadilat var.bir masa ve iki sandalye boşa çıktı hemen kaptım sanki koyacak yerim varmış gibi :)
mutfaktakini salona koysam,yeniyi mutfağa.o duvara da bu uycak gibi sanki ama karışık çok dimi

of yaa dükkanda tadilat var.bir masa ve iki sandalye boşa çıktı hemen kaptım sanki koyacak yerim varmış gibi :)
mutfaktakini salona koysam,yeniyi mutfağa.o duvara da bu uycak gibi sanki ama karışık çok dimi
Beyaz ise güzel olabilir:)
Mutfağaı görmeden yanlış karar vermeyelim:)

hayırlı haberlerle gel inşallah.ama kötüsü bile olsa üzülme tıp o kadar gelişti ki

Yoğun geldi benim gözüme biraz yoruyor gibi canım .

X