- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.761
Ya düşerseiçinde onunla sat kız 3-5 kuruş fazla alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya düşerseiçinde onunla sat kız 3-5 kuruş fazla alırsın
Şu Erdal ve Şaban bir tutuklansaYarın açıklama yapacağım dedi bir çok konu ile ilgili :)
Geçmiş olsun canim, görüşürüzbaşım çok ağrıyo bugün,biraz uzanıcam kızlar
Tersane de kaybolan çocukla ilgili bir de şiar la ilgili gelişme var dedi programı kapatırkenŞu Erdal ve Şaban bir tutuklansa
Tersanedeki zaten belli Şiar'ın anası tam Eninde sonunda hepsi cikacakTersane de kaybolan çocukla ilgili bir de şiar la ilgili gelişme var dedi programı kapatırken
O konu ile ilgili Almanya dan gelenler varmış ama bence o kapanır o konu ya ortada hiç biseu yok çünkü
Bende çok ciddi yerlerde mutlaka gülerim sonra herkes yüzüme bakar o ifade ile "deli mi ne "Bir komşudan bahsediyorlar ciddi ciddi kızarak ben gülmeye başlıyorum
Karın tokluğuna oy kullanalım bariBen yarismalarada katiliyorum birincilikte gözum yok pro olma ümidiyle
Tabiki herseyin dogrusunu kazen bey bilir onun isine kariscak halimiz yok
Bir ümit bekliyoruz pes etmek yok
Kk Vatandaşlık gorevimi yaptım oyumu kullandımGulumse24 hanki yemeği kesiyorsun ordan yakaladım seni
Ama aklıma öyle şey geliyor ki gülmemek elde değilBende çok ciddi yerlerde mutlaka gülerim sonra herkes yüzüme bakar o ifade ile "deli mi ne "
Bilmem
Evet aslında olay ortada ama ceset yok siye biseu yapilamiyor bazı olaylarda :/Tersanedeki zaten belli Şiar'ın anası tam Eninde sonunda hepsi cikacak
Gitme gitme yarismalara katilirsin bol bolKarın tokluğuna oy kullanalım bari
Ne hamburgerim geliyor ne pro üyeliğim. Bu sefer birinden biri gelmezse aha gitmiyom burdan hadi kovsunlar
Kazen abi banlarmış beni
Haaa ben ikinci sandım valla abla tamam ozaman . Bak belkide Allah soyletti ikinci kezzzztövbe de kız daha ilk fasille oluşum
Yani sen bana ayı mı demek istedindeynepnaz kış gelmeden uykusuna mi yattı acaba
Çok güzel olmuş şimdi butununile canım güle güle kullanEki Görüntüle 2679952 Eki Görüntüle 2679953 Eki Görüntüle 2679954 Eki Görüntüle 2679955
öncesi fotolar biraz dağınık
Eki Görüntüle 2679956 Eki Görüntüle 2679958 Eki Görüntüle 2679959 Eki Görüntüle 2679960 Eki Görüntüle 2679961 Eki Görüntüle 2679962 Eki Görüntüle 2679963 Eki Görüntüle 2679964 Eki Görüntüle 2679965
bal10cukk
Nevreste
retro_hippo
@hanımkelesimigetir
Jenna16
Kukrim
Canfeb
WunderLost
@unuttuklarım