- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Bu kategoride 1.çıkacağınız belli oldu şimdiden , fasulye olacaksınız sanirim öyle olunca, bundan sonraki yarışmalarda istediğiniz kadar alevli, ateşli, yanar dönerli sunum yapabilirsiniztamam yakmıcam bi daha ateş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kategoride 1.çıkacağınız belli oldu şimdiden , fasulye olacaksınız sanirim öyle olunca, bundan sonraki yarışmalarda istediğiniz kadar alevli, ateşli, yanar dönerli sunum yapabilirsiniztamam yakmıcam bi daha ateş
Seninki de güzeldi hepsi ayrı güzel canım yaÇok yüksek ihtimalle öyledir ya da bir yerde manisa kebabı yeyip tadı hoşlarına gitmiştir ,o yüzden vermişlerdir benim sunum ateş etmiyor tabi Elalis 'in sunumu gibi
Yeter ki ikinci olalım demiBu kategoride 1.çıkacağınız belli oldu şimdiden , fasulye olacaksınız sanirim öyle olunca, bundan sonraki yarışmalarda istediğiniz kadar alevli, ateşli, yanar dönerli sunum yapabilirsiniz ☺
Ben benim gereksiz için diyorum kiZzzzyapma seninkinegaza getirme bak şimdi köftenin şişiyle dalıcam uyuyan adama
kız manyak mısın ne işin var baba evinde,hiç rahat olmaz.vur totosuna tekmeyi o gitsin babasının evineBen artık öyle diyorum babamin evi daha rahattır eminim diyorum
bir tek sen önemlisin inan banaGörüp görebileceğin en gereksiz kisi hem de,inan
Ne deniyor du ona suça teşvik etti derlerseBen benim gereksiz için diyorum kiZzzzyapma seninkine
Ben iyiysem herkes iyi zaten ,obur trafı tecrübe edince anladım ben debir tek sen önemlisin inan bana
ne eş ne evlat önce sen ❤
şuan benimki de çok gereksizBen benim gereksiz için diyorum kiZzzzyapma seninkine
AzmettirmeNe deniyor du ona suça teşvik etti derlerse
Evi satacağım için o da içinde olmayacak ağlarsam onu mal guldurmez tabikız manyak mısın ne işin var baba evinde,hiç rahat olmaz.vur totosuna tekmeyi o gitsin babasının evine
Ama arada gerekli olabilir,bende ki tamamen gereksizşuan benimki de çok gereksiz
Heh amzettirici aklıma gelmedi bugün hAzmettirme
en kötü günlerin bunlar olsun kuzum,bi daha hiç kimse seni üzmesin üzemesinBen iyiysem herkes iyi zaten ,obur trafı tecrübe edince anladım ben de
Ben baktım arada,ilk gün diye pek konu işlemedi.Heh amzettirici aklıma gelmedi bugün h
Bakamadim müge ye kelime dagarcigim düştü
Canımsın,inşallahen kötü günlerin bunlar olsun kuzum,bi daha hiç kimse seni üzmesin üzemesin
Ben yarismalarada katiliyorum birincilikte gözum yok pro olma ümidiyleboş boş oy kullanıyoruz oluyor mu hiç beyle
içinde onunla sat kız 3-5 kuruş fazla alırsınEvi satacağım için o da içinde olmayacak ağlarsam onu mal guldurmez tabi
Evin değeri düşmesin,odun var diye (kızma Minik)içinde onunla sat kız 3-5 kuruş fazla alırsın
Yarın açıklama yapacağım dedi bir çok konu ile ilgili :)Ben baktım arada,ilk gün diye pek konu işlemedi.