- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
taam ya o iş bendebizde heycanla bekliyorduk
Allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taam ya o iş bendebizde heycanla bekliyorduk
Allahım
Ya hani yorumlarına kahkaha attım diyorlar ya bazen sadece tebessüm etseler bile ben senin yorumları okuyunca kahkaha atıyorum hemso yatamam yakmıcam bi daha ateş
kraliçem yaataam ya o iş bende
tamamKibrit çakmak hiç bir şeye el uzatma tamam mı mum da dahil
Ama benim şifre ile girersen yakabilirsin
reelde de gülmek için çağırıyolar beni,her eve lazımmışımYa hani yorumlarına kahkaha attım diyorlar ya bazen sadece tebessüm etseler bile ben senin yorumları okuyunca kahkaha atıyorum hemso ya
Gazoz almarketteyim
bişey istin mi
neydi 45.comAma benim şifre ile girersen yakabilirsin
Eğlenceli insansin demek ki annemde öyledir benim havasından suyundan dmeek kireelde de gülmek için çağırıyolar beni,her eve lazımmışım
Evet nickimin ilk 5 harfi sonra memleket plakası nokta comneydi 45.com
tamam çaktırma okuyanlar olabilir
sen 45 de ben anlarım
2 dk ciddi durabilsem sorun kalmıcak daEğlenceli insansin demek ki annemde öyledir benim havasından suyundan dmeek ki
ıp adersini nasıl halledicez onu da düşündün müEvet nickimin ilk 5 harfi sonra memleket plakası nokta com
Cokcciddi bişey konuşurken olmadık bir espri geliyor benim de bazen komşu ile yada eşimle konuşurken gülmek alıyor2 dk ciddi durabilsem sorun kalmıcak da
Canım hemsiremmJenna16 jennaaammmm
O zaman kazen uçuruyorıp adersini nasıl halledicez onu da düşündün mü
kodese düşmeyelim
prensesimkraliçem yaa
hayda ne yaptı enişteprensesim
adamla küsüm,gidip telefonunu çalayım da mutfak öncesi fotolarını kendime atayım