Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaanııınelelis abladan kurtulacakmiyiz buseferEn az 1 yıl
Vahh ablaaam olursa bu senin ikinci fasillelikmi oluyorsize göre 1-2 yıl
bana bir ömür
Yetiştimmmmmmm
çok çok özledim hemde
Bana oy verdiğin için çok teşekkürler canım ❤ bana verse verse manisalılar oy verir zaten bu kadar ateşli, havalı sunumlar varken bizim oyumuz bellipearlshine Manisa kebabı canım Manisa kebabı
Ondan azcik oy aldim heralde, yogurt tereyag gozuksun demistim napimAma işte bilmediğim şeye güzel diyemem.Birde yoğurtlular tercihim
Pideli köftemin içine düşebilirm sunumda efsane ama benim eklediğim daha efsaneydi
Hayırlısı canımOndan azcik oy aldim heralde, yogurt tereyag gozuksun demistim napim
marketteyimElalis hanım nerdesin
tövbe de kız daha ilk fasille oluşumAmaaanııınelelis abladan kurtulacakmiyiz busefer
Vahh ablaaam olursa bu senin ikinci fasillelikmi oluyor
bizde heycanla bekliyordukmarketteyim
bişey istin mi
bi öpücük versem
ay çok eserikliyim benbizde heycanla bekliyorduk
Allahım
Acaba diğerleri de Manisa li miBana oy verdiğin için çok teşekkürler canım ❤ bana verse verse manisalılar oy verir zaten bu kadar ateşli, havalı sunumlar varken bizim oyumuz belli
ay çok eserikliyim ben
kahvem bitmiş mimkin değil temizlik yapamam
tamam yakmıcam bi daha ateşBana oy verdiğin için çok teşekkürler canım ❤ bana verse verse manisalılar oy verir zaten bu kadar ateşli, havalı sunumlar varken bizim oyumuz belli
Kibrit çakmak hiç bir şeye el uzatma tamam mı mum da dahiltamam yakmıcam bi daha ateş