- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.217
- 698
BildurdumBilmem ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BildurdumBilmem ki
Sen hala nevoşa musallat mısın yavBeni de özlemmemiş kimse ya da kafa dinlemişler
gazoz yok bugunNerde gazozlar
Evet daha ölmedik bu aşk ölene dek inşallahSen hala nevoşa musallat mısın yav
Hangi aşkEvet daha ölmedik bu aşk ölene dek inşallah
Bana sor onlarıEnHarbiKiz da yok göremiyorum artık
Helal olsun, sapıklığın hakkını vermişsinEvet daha ölmedik bu aşk ölene dek inşallah
Sen anladınHangi aşk
Gazoz alırmısın peki herkes gazoz içiyor benden alışkanlık oldu birgün içmeseler soruyorlarHelal olsun, sapıklığın hakkını vermişsin
Köşeme çekilip bebe büyüttüm, pek büyümüş sayılmaz da biraz rahatladı sanki. Sen ne yapıyorsun nasılsın? Türkiye’de misin?pinkstrap nerelerdesin sen öyle
Evet 2 sene oldu burdayım..allah bağışlasın kuzuyu yaa senin ilk hamile oldugunda buraya yazmıştın ne sevinmiştik beKöşeme çekilip bebe büyüttüm, pek büyümüş sayılmaz da biraz rahatladı sanki. Sen ne yapıyorsun nasılsın? Türkiye’de misin?
Bana da mı lololo Asitli içeçek hiç sevmemGazoz alırmısın peki herkes gazoz içiyor benden alışkanlık oldu birgün içmeseler soruyorlar
Valla ben ikram ediyorum içmesen direk viski verecegimBana da mı lololo Asitli içeçek hiç sevmem
İkincilere de seviniyor musunEvet 2 sene oldu burdayım..allah bağışlasın kuzuyu yaa senin ilk hamile oldugunda buraya yazmıştın ne sevinmiştik be
İkinci geliyorİkincilere de seviniyor musun