- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
İnşallah, Allah kısmet ederseİkinci geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, Allah kısmet ederseİkinci geliyor
O çocuğu ikileyince kendini unuttu, ben bile göremiyorum@EnHarbiKiz da yok göremiyorum artık
Ahhahahahah maşallahhh gelen hoşgelir hayırlısıyla gelirİkincilere de seviniyor musun
allah bağışlasın canımO çocuğu ikileyince kendini unuttu, ben bile göremiyorum
Amin cümlemizin evladınıallah bağışlasın canım
Sadece memlekete gelse banada geldiAmin cümlemizin evladını
Sende hoş gelmişsin memleketine, hayırlı olsun
Sana geçmiş olsun Nevoş, Allah yardımcın olsunSadece memlekete gelse banada geldi
Sağol canım..bende uzun süredir buralarda değildim biraz kafa dinleyim dedim kazen abi de kırmadı beni Yok yapma etme desede nevroş gittimAmin cümlemizin evladını
Sende hoş gelmişsin memleketine, hayırlı olsun
Çok şanslısın herkese gitmemSadece memlekete gelse banada geldi
Allah razı olsunSana geçmiş olsun Nevoş, Allah yardımcın olsun
Kazen hiç geri çevirmez, bu konuda üyeleri kırmayı sevmiyor, rica ettiğin an grileşmişsindirSağol canım..bende uzun süredir buralarda değildim biraz kafa dinleyim dedim kazen abi de kırmadı beni Yok yapma etme desede nevroş gittim
Bana veda etmedin kiSağol canım..bende uzun süredir buralarda değildim biraz kafa dinleyim dedim kazen abi de kırmadı beni Yok yapma etme desede nevroş gittim
Eskidende böylemiydi ben çok hatırlamıyorumKazen hiç geri çevirmez, bu konuda üyeleri kırmayı sevmiyor, rica ettiğin an grileşmişsindir
Nevoşta ne yapsın, kim sapığını kaybetmek ister
Unutacağın kadar uzun mu gitti Şimdiki halini daha görmedim ki, ben eski haline göre yazıyorum demek ki değişmemişEskidende böylemiydi ben çok hatırlamıyorum
1-2 yıldır yok canım daha yeni geldi 1- 2 ay ancak oldu:)Unutacağın kadar uzun mu gitti Şimdiki halini daha görmedim ki, ben eski haline göre yazıyorum demek ki değişmemiş
Bian tereddütde kaldımYakşamlar canım,doğru doğru
Aynen öyle oldu pinkimKazen hiç geri çevirmez, bu konuda üyeleri kırmayı sevmiyor, rica ettiğin an grileşmişsindir
Nevoşta ne yapsın, kim sapığını kaybetmek ister
Dedim sana yaşlandın diye unutuyorsun herşeyiEskidende böylemiydi ben çok hatırlamıyorum
edecek zaman mı olduBana veda etmedin ki
Evet yaşlandımDedim sana yaşlandın diye unutuyorsun herşeyi