- 24 Haziran 2015
- 39.921
- 154.660
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi kız tövbe estafurullah bugünlerde millette bı hal varBende pek iyi değilim gerçi yanarken bir daha yakmisim artık nasıl.efkar dolu isem
Sigara yanarken yenisini yaktım unutup bir ondan bir ondan gidiyorumNeyi kız tövbe estafurullah bugünlerde millette bı hal var
Aha en sevdiğim bende yapacam inşallah .Onu bunu bosverinde gelin patlıcan ve kırmızı biber kozluyom yardım edin sıcakta cekilmiyii
Ondan hoşlanmıyorsun,söylediği her şey batıyor.@Jenna16 Nevreste neden kayanan diyorsunuz ya cvp ini vereyim dün bir düğüne gittik
Eşim dedi içeri girmeyelim kapıdan sen zarfı kadına ver geri dön
Kızın elinden tutup girdim evin bahçesine bahçede 20 kadar insan masalarda yemek yiyor
Kaynanam kayınpeder dahil
Kaynanam bağırarak eşimi soruyor x nerde diye
Ya ulu orta sorma adam gelmek istemiyor demi ama usulca sus işareti yaptım
İlla otur dedi bana düğün sahibine ayıp olmasim diye oturdum artık
Torununu sev nasılsın diye sor demi
Bayramda x yengeye neden gitmediniz dedi tepem attı yemedin içmedin onu mu aradin sordun dedim yok yok o söyledi dedi
Sonra eşime de söyledim bak görüyor musun dedim kadının işi gücü yok olan dakiklari ile sülale yi karıştırıyor
Kadın her yerde kendini gösteriyor ya bir sus kadın
Allah iyiliğini versin bı ondan bi ondan hüplettt yerimedeseni leylaaaa seniiiSigara yanarken yenisini yaktım unutup bir ondan bir ondan gidiyorum
Sağol kuzum İçelim valla ne iyi gider şimdiAha en sevdiğim bende yapacam inşallah .
Kolay gelsin gel önce bir kahve icek.
Minik Duduklu Tencere bak benim evdeki kankam ahahaa hava atayım sana
Kahve kesmezKıyamam yaa
Gel kahve içelim acilirsin
Gözü olanın gözü çıksınHimm
Hay Allah göze bakk
senin neyn varBende pek iyi değilim gerçi yanarken bir daha yakmisim artık nasıl.efkar dolu isem
Bende yapcahım daha yapmadımOnu bunu bosverinde gelin patlıcan ve kırmızı biber kozluyom yardım edin sıcakta cekilmiyii
Aynen canım sen nerelerdesin öyle görünmüyorsunMerhabaaaalaaaar güzel hanımlar
Hayat kısa hiçbir şeye canınızı sıkmayın
Siz bir tanesiniz başka yok sizden kendi kıymetinizi bilin
Ne tembel tembel oturuyon kalk yapBende yapcahım daha yapmadım
Çıksın beaa hatta böyle olsunGözü olanın gözü çıksın
Urfa sıcağında delirmeceler evde takılıyorum öyle sen neler yapıyorsun makinen bozulmuş heralde elti nazarından tamir oldu mu ne alemdeAynen canım sen nerelerdesin öyle görünmüyorsun
Malzemem yok Tarlamdakiler yetmez kışlıkNe tembel tembel oturuyon kalk yap
Çıksın beaa hatta böyle olsun
Tamir yaptılar az hasarla kurtardık makineyi şimdi adacayı yakacağım ve evi sirkeyle silecegimUrfa sıcağında delirmeceler evde takılıyorum öyle sen neler yapıyorsun makinen bozulmuş heralde elti nazarından tamir oldu mu ne alemde
Ben sana yapıp göndereyim gazozcu haniiiim senin bahcendemi vaar neguzelMalzemem yok Tarlamdakiler yetmez kışlık
Çok iyi düşünmüşsün. Sirke çok etkiliymiş nazarda. Allah korusun kötü gözlerdenTamir yaptılar az hasarla kurtardık makineyi şimdi adacayı yakacağım ve evi sirkeyle silecegim