• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• IMG_20200815_130447.jpg
    IMG_20200815_130447.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 24
@Jenna16 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. neden kayanan diyorsunuz ya cvp ini vereyim dün bir düğüne gittik

Eşim dedi içeri girmeyelim kapıdan sen zarfı kadına ver geri dön

Kızın elinden tutup girdim evin bahçesine bahçede 20 kadar insan masalarda yemek yiyor

Kaynanam kayınpeder dahil

Kaynanam bağırarak eşimi soruyor x nerde diye

Ya ulu orta sorma adam gelmek istemiyor demi ama 👿 usulca sus işareti yaptım

İlla otur dedi bana düğün sahibine ayıp olmasim diye oturdum artık

Torununu sev nasılsın diye sor demi

Bayramda x yengeye neden gitmediniz dedi tepem attı yemedin içmedin onu mu aradin sordun dedim yok yok o söyledi dedi

Sonra eşime de söyledim bak görüyor musun dedim kadının işi gücü yok olan dakiklari ile sülale yi karıştırıyor :olamaz:

Kadın her yerde kendini gösteriyor ya bir sus kadın
Ondan hoşlanmıyorsun,söylediği her şey batıyor.
Yani bu doğal bir durum😊
Bunları annen yapsa takmazsın onuda takma🤗🤩

Aynen canım sen nerelerdesin öyle görünmüyorsun:KK53:
Urfa sıcağında delirmeceler evde takılıyorum öyle sen neler yapıyorsun makinen bozulmuş heralde elti nazarından tamir oldu mu ne alemde :confused:

Urfa sıcağında delirmeceler evde takılıyorum öyle sen neler yapıyorsun makinen bozulmuş heralde elti nazarından tamir oldu mu ne alemde :confused:
Tamir yaptılar az hasarla kurtardık makineyi şimdi adacayı yakacağım ve evi sirkeyle silecegim :KK53:

Tamir yaptılar az hasarla kurtardık makineyi şimdi adacayı yakacağım ve evi sirkeyle silecegim :KK53:
Çok iyi düşünmüşsün. Sirke çok etkiliymiş nazarda. Allah korusun kötü gözlerden :KK68:

Back