Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok bişey demedi nstde sancı da çıkmadı ama 35 diye gidip 37 hafta çıkınca sanki sudan çıkmış balık gibi oldum. Sanki hazırlıksız doğuma yakalanmış gibi, biraz da korktum galiba. Nerde benim o deli cesaretim, hey gidi heyyy
dün agır bir gündü Herşey ters gitti makine yandı allahtan değişebilir bir parça yandı bu eltinin gözü çok fena makinen bozulmuyor dedi onunki bozulmuş bende yıkıyor bir baktım makine yandı
dün agır bir gündü Herşey ters gitti makine yandı allahtan değişebilir bir parça yandı bu eltinin gözü çok fena makinen bozulmuyor dedi onunki bozulmuş bende yıkıyor bir baktım makine yandı