- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Tamam atarım tüm kkyı topla gel sen yakana gül tak, kızıma da para altın hangisi olursa farketmezGülümü de takayım geleyim o zaman ben ,sen konum at.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam atarım tüm kkyı topla gel sen yakana gül tak, kızıma da para altın hangisi olursa farketmezGülümü de takayım geleyim o zaman ben ,sen konum at.
Ilk olunca çok normal,gerçi her seferinde ayrı heyecandır kesin Allahın izniyle her şey çok güzel gidecek insallah ikiniz için deYok bişey demedi nstde sancı da çıkmadı ama 35 diye gidip 37 hafta çıkınca sanki sudan çıkmış balık gibi oldum. Sanki hazırlıksız doğuma yakalanmış gibi, biraz da korktum galiba. Nerde benim o deli cesaretim, hey gidi heyyy
Gülumsüz olmazGüllü geliyor güllü
Ama sen kendin güllerden güzelsin,onu ne yapacağız?Gülumsüz olmaz
Amin canım inşallahIlk olunca çok normal,gerçi her seferinde ayrı heyecandır kesin Allahın izniyle her şey çok güzel gidecek insallah ikiniz için de
Ayipsin ceyregim hazır,zengoluk böyle birşeyTamam atarım tüm kkyı topla gel sen yakana gül tak, kızıma da para altın hangisi olursa farketmez
Yaa bitirdin beni şimdi ahretligim.Ama sen kendin güllerden güzelsin,onu ne yapacağız?
Vayyyy Allah daha çok versinAyipsin ceyregim hazır,zengoluk böyle birşey
YirünYaa bitirdin beni şimdi ahretligim.
Sensin güzel sen
Aminn aminnVayyyy Allah daha çok versin
Doğursam mı bende? Gerçi doğuracak adam da yokAyipsin ceyregim hazır,zengoluk böyle birşey
Amin canım inşallah
Sana da doğum günün de takarım ahretligim boşver şimdi o topa girme hiç senDoğursam mı bende? Gerçi doğuracak adam da yok
Aman ,yok girmem,o toptan çıkmaya çalışıyorum zati,biliyorsunSana da doğum günün de takarım ahretligim boşver şimdi o topa girme hiç sen
Evet acaip rüyalar gördüm deGünaydın kuzum hayırdır kız uykumu tutmadı
Evethiç mi uyuyamadın :)
Kıyamam yaadün agır bir gündü Herşey ters gitti makine yandı allahtan değişebilir bir parça yandı bu eltinin gözü çok fena makinen bozulmuyor dedi onunki bozulmuş bende yıkıyor bir baktım makine yandı
HimmEvet acaip rüyalar gördüm de
Hay Allah göze bakkdün agır bir gündü Herşey ters gitti makine yandı allahtan değişebilir bir parça yandı bu eltinin gözü çok fena makinen bozulmuyor dedi onunki bozulmuş bende yıkıyor bir baktım makine yandı