How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ya misler gibi uyuyan ben uyuyamıyorum kanka, belki değişik bir fikir gelir diye yazacağım. Pandemin etkisi belkide bilemiyorum, normalde 23 de uyuyan ben artık gece 3 den önce uyuyamıyorum, dün sabah 5 de zor daldım :KK43:
Aynı durumdayım canım dün 5'te uyudum:)Enerjimizi atamıyoruz genelde evdeyiz.Ondan olabilir mi?

LivreAmour LivreAmour şunu merak ettim:)Enişte bugün memnun oldu mu?
Bence yarışmaya katılmandan çok memnun olacak ve hep katıl hep katıl diyecek :rolleyes:
Hatta benden özel istek kategori isteyebilir.Peçeteye yazıp yollarsın:KK70:
Çooook memnun oldu, aşkım ama bunlar şeker bombası deyip deyip yedi :kahve:
Ödül olarakda bulaşık makinasını boşaltmış az önce sesler geliyordu, ben uzandım şimdi. Sonrada yemekleri küçük tencerelere alıp dolaba kaldırmış, elde yıkayacakları yıkamış.
Bende aferin dedim, az önce gördüm kanka milletin kocası üyü yapıyormuş :KK64:

Aynı durumdayım canım dün 5'te uyudum:)Enerjimizi atamıyoruz genelde evdeyiz.Ondan olabilir mi?
Belkide bütün gün o koltuk senin o yatak benim debelendiğimden oluyordur, ama artık çok rahatsız etmeye başladı beni, sinir oluyorum.

Çooook memnun oldu, aşkım ama bunlar şeker bombası deyip deyip yedi :kahve:
Ödül olarakda bulaşık makinasını boşaltmış az önce sesler geliyordu, ben uzandım şimdi. Sonrada yemekleri küçük tencerelere alıp dolaba kaldırmış, elde yıkayacakları yıkamış.
Bende aferin dedim, az önce gördüm kanka milletin kocası üyü yapıyormuş :KK64:
Oooo süper sen o zaman bize hep takıl:)
Aynen ya ellerde ne kocalar var:110:Ama benim kocamda çok güzel cam siliyor:70:
Sebze doğruyor,soğan doğruyor:)

Maşaallah :)
İyiyim canım çok şükür :KK60:Biraz doğa yürüyüşü yaptık:)
Kızılcık topladık:)Her yerimize diken battı:KK70:
Aaa sana şeyi soracaktım, sizin oralarda kaktüs meyvesi yetişiyormu kanka, gerçi o bizim taraflarındı sanırım.

jennacığım selam:KK74:

Belkide bütün gün o koltuk senin o yatak benim debelendiğimden oluyordur, ama artık çok rahatsız etmeye başladı beni, sinir oluyorum.
Öyle tabi hergün iş olmuyor:)Yani bünye alışkın yaptıklarımıza daha fazlasını istiyor.Sıcakta değil niye uyuyamıyorum bilmiyorum:)

Oooo süper sen o zaman bize hep takıl:)
Aynen ya ellerde ne kocalar var:110:Ama benim kocamda çok güzel cam siliyor:KK70:
Sebze doğruyor,soğan doğruyor:)
Cam silme işini ben hallettim, eşime sildiriyorum yine de ama çok kolaylıklı birşey keşfettim kanka. Şimdi burada reklam olur, whatsapptan yazarım.

Cam silme işini ben hallettim, eşime sildiriyorum yine de ama çok kolaylıklı birşey keşfettim kanka. Şimdi burada reklam olur, whatsapptan yazarım.
Tamam yaz canım:)
İşin espirisi canım:)Kızlarla yapıyoruz çok lazım olunca yardım eder:)

Back