• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Assolistlik yapıyorum, en son tebrikleri kabul ediiiciiiiğiiiiim sjsksjsksksjsk siz övün biraz beni :-)
Gidip yorumumu geri alayım bari şuna bak cabiiik cevap bekliyoruz:KK62:

Hepimizin ellerine sağlık mecbur hergün birşeyler uyduruyoruz, nerden evlendim yaaaa ne güzel annem yapıyordu
Kız varya bekarken elimi biseye degmedim evlendikten sonra öğrendim yemek yapmasını falan. Bazen annem der evdeyken hiç bişey yapmadin etmedin biseyini görmedim diye bı ahh cekerim:eğlence:. Tabi rahattik düşünülecek ne yemek derdi ne bişey vardı ☺️

Kız varya bekarken elimi biseye degmedim evlendikten sonra öğrendim yemek yapmasını falan. Bazen annem der evdeyken hiç bişey yapmadin etmedin biseyini görmedim diye bı ahh cekerim:eğlence:. Tabi rahattik düşünülecek ne yemek derdi ne bişey vardı ☺
Kesinlikle :eek:
Gerçekten işimiz zor bizim ya, bak dertlendim şimdi :işsiz:

B6D8B814-9AFB-470D-BCF0-B1A6D427C04E.png

Kafam 183373738 milyon. Tüp bebek tedavisi bülent serttaş okuyorum sürekli; diyorum o da ferhat göçer gibi doktormuydu yaaa sahalara mı döndü sjsksjsjsjsj
Tövbe estafurullah 😁

Kim ne yaptı söyle bakem:110:
Ya misler gibi uyuyan ben uyuyamıyorum kanka, belki değişik bir fikir gelir diye yazacağım. Pandemin etkisi belkide bilemiyorum, normalde 23 de uyuyan ben artık gece 3 den önce uyuyamıyorum, dün sabah 5 de zor daldım :(

Back