- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Assolistlik yapıyorum, en son tebrikleri kabul ediiiciiiiğiiiiim sjsksjsksksjsk siz övün biraz beniKonun açıldı baksana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Assolistlik yapıyorum, en son tebrikleri kabul ediiiciiiiğiiiiim sjsksjsksksjsk siz övün biraz beniKonun açıldı baksana
Orasi muhakkakKafayı yerim herhalde
İnsan seviyorum , temizlikde çok seviyorum ama kendim yapmazsamSen de benim gibi çok insan sevmiyorsun galiba
Gidip yorumumu geri alayım bari şuna bak cabiiik cevap bekliyoruzAssolistlik yapıyorum, en son tebrikleri kabul ediiiciiiiğiiiiim sjsksjsksksjsk siz övün biraz beni
Seninki daha iyiymisİnsan seviyorum , temizlikde çok seviyorum ama kendim yapmazsam
Şakaaaa şakaaa, tabiisiiiiii verdim cevapGidip yorumumu geri alayım bari şuna bak cabiiik cevap bekliyoruz
Bende şaka yaptım zatiii tekrar ellerine sağlık canımŞakaaaa şakaaa, tabiisiiiiii verdim cevap
Hepimizin ellerine sağlık mecbur hergün birşeyler uyduruyoruz, nerden evlendim yaaaa ne güzel annem yapıyorduBende şaka yaptım zatiii tekrar ellerine sağlık canım
Kız varya bekarken elimi biseye degmedim evlendikten sonra öğrendim yemek yapmasını falan. Bazen annem der evdeyken hiç bişey yapmadin etmedin biseyini görmedim diye bı ahh cekerim. Tabi rahattik düşünülecek ne yemek derdi ne bişey vardıHepimizin ellerine sağlık mecbur hergün birşeyler uyduruyoruz, nerden evlendim yaaaa ne güzel annem yapıyordu
KesinlikleKız varya bekarken elimi biseye degmedim evlendikten sonra öğrendim yemek yapmasını falan. Bazen annem der evdeyken hiç bişey yapmadin etmedin biseyini görmedim diye bı ahh cekerim. Tabi rahattik düşünülecek ne yemek derdi ne bişey vardı ☺
Eki Görüntüle 2675408
Kafam 183373738 milyon. Tüp bebek tedavisi bülent serttaş okuyorum sürekli; diyorum o da ferhat göçer gibi doktormuydu yaaa sahalara mı döndü sjsksjsjsjsj
Tövbe estafurullah
Kim ne yaptı söyle bakemHoşgelmişsin kanka
Bdv ye konu açmaya karar viiirdim
Yakşamlar Keyifler nasılYakşamlar
Ya misler gibi uyuyan ben uyuyamıyorum kanka, belki değişik bir fikir gelir diye yazacağım. Pandemin etkisi belkide bilemiyorum, normalde 23 de uyuyan ben artık gece 3 den önce uyuyamıyorum, dün sabah 5 de zor daldımKim ne yaptı söyle bakem
Yakşamlar canım,gayet iyi Sen nasılsın?Yakşamlar Keyifler nasıl