- 24 Eylül 2018
- 98.439
- 294.932
- 698
İş çıkarıyon kendine varya,çok ararsın bu günleri sonra ahhh ahhh dersin .
Kesinlikle şekercim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş çıkarıyon kendine varya,çok ararsın bu günleri sonra ahhh ahhh dersin .
Kesinlikle şekercim.
Allah hepsini aynı anda vermiyor demek ,olsunBizimkinden bağ bahçe tarla herşey var ama o anlattiklarindan birtane yok
benimki anasına köye gittiğinde bağ bahçe ne ararsanBizimkinden bağ bahçe tarla herşey var ama o anlattiklarindan birtane yok
Ama aylardır aynıyım sadece düşemiyorumHimmmm ozaman geçmiş olsun bu yemek bölümünü kapatip gidermisin yoksa dahada alicaksin
Maşaallah ne güzel:)Benim eşimde yapar sağolsun:)benimki anasına köye gittiğinde bağ bahçe ne ararsan
şehre geldiği zaman yemek ütü
mesela ben cam silemem panik atağım var... valla bayılır düşerim.. bütün camlar onda her ay
Nazar boncuğu tak her yerinebenimki anasına köye gittiğinde bağ bahçe ne ararsan
mesela ben cam silemem panik atağım var... valla bayılır düşerim.. bütün camlar onda her ay
naptin abla yaaaa.dolu
aspiratörü boyuyorum şuan
şanslıyız biz abla MaşallahMaşaallah ne güzel:)Benim eşimde yapar sağolsun:)
benimki anasına köye gittiğinde bağ bahçe ne ararsan
sıcaklık katıyorum azcık :) daha bitmedi amaAma uymadı şimdi o siyah mutfağa
Olabilir canim ben 69da takılı kaldim 1ay sanirim sonra 66.ucundan gordum yani bazen oluyo oyle duraklamaAma aylardır aynıyım sadece düşemiyorum
takıyorum bunların hepsi kv'min pis olmasından kaynaklı evdekiler iş yapa yapa herif bu hale gelmiş bu bakımdan tşk ediyorum anasınaNazar boncuğu tak her yerine
hahahahaha ablaaaaaaaBebim eş kişiside bir gün mesaj atıyor odadan nescafe içecekmişte
sıcaklık katıyorum azcık :) daha bitmedi ama
Eki Görüntüle 2675234
Kadın ise yaramıştakıyorum bunların hepsi kv'min pis olmasından kaynaklı evdekiler iş yapa yapa herif bu hale gelmiş bu bakımdan tşk ediyorum anasına
abla ne zaman görecez mutfağı bütün halinde ?sıcaklık katıyorum azcık :) daha bitmedi ama
Eki Görüntüle 2675234
Çok şükür canımşanslıyız biz abla Maşallah
bitince atıcam hepsini :)Gene neler yağıyon öyle..
bizim takıma gel abla71 kiloyum ve ilk defa bu kadar uzun 70 üstünde kaldım