• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
benm birtek salonumda var fon... ama diğer yerleride ütülüyorum
annem cinnet geçiriyor.. kızım yapma etme ben bile böyle değilim diyor ama nafile :KK70:
azıcık birşey görsem hayır ütülenecek diyorum
perde ütüleneceği zaman eşim sınırsız tatile çıkmak istiyor :KK70: :KK70:
Adam hakli :rolleyes:

kocanmiii yapiyo :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: millette ne kocalar var bizimki yan gel osman bir dölüm bostan
valla benim kocamda
ütüler siler süpürür
lavabo banyo
yemek :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

mesela haftaya çarşamba aşılamam var... bütün herşey ona ait 10 gün boyunca :süslü::süslü::süslü:

benm birtek salonumda var fon... ama diğer yerleride ütülüyorum
annem cinnet geçiriyor.. kızım yapma etme ben bile böyle değilim diyor ama nafile :KK70:
azıcık birşey görsem hayır ütülenecek diyorum
perde ütüleneceği zaman eşim sınırsız tatile çıkmak istiyor :KK70: :KK70:
Ben 2 ayda bir yıkıyorum öyle ütü yaparsam nasıl yıkayacağım kirli kalsın derim:70:
Benim perdelerim çok yeni değil 7-8 yıl falan olmuştur:)
Salonum yeni sadece oda hiç kırışmıyor:70:Fonlarımda tül:70:

Ben 2 ayda bir yıkıyorum öyle ütü yaparsam nasıl yıkayacağım kirli kalsın derim:KK70:
Benim perdelerim çok yeni değil 7-8 yıl falan olmuştur:)
Salonum yeni sadece oda hiç kırışmıyor:KK70:Fonlarımda tül:KK70:
benim ütü kazanlı buharlı.. bir fısssssssssssssss yapıyorum dümdüz oluyor yormuyor
belki ondandır bu deli cesaretim :D

valla benim kocamda
ütüler siler süpürür
lavabo banyo
yemek :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

mesela haftaya çarşamba aşılamam var... bütün herşey ona ait 10 gün boyunca :süslü::süslü::süslü:
Vayyybeeeeee nereye dustum ben :skandal: :skandal: :skandal: kocamin yaptiklarini degilde benim yaptıklarımı sayayim:cry:

benim ütü kazanlı buharlı.. bir fısssssssssssssss yapıyorum dümdüz oluyor yormuyor
belki ondandır bu deli cesaretim :KK70:
Allah kolaylık versin canım:)
Hiç işim olmaz:70:Ben yıkamayı çok severim.Elime ne geçse yıkarım ortada bir şey bırakmam:70:Sizde ütü demek:70:

Back