Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Inşallah. Bu süreçte öğretmenlere ohh yatıyorsunuz evde maaşı da alıyorsunuz şöyle böyle diye çirkin yorumlar yapan da oldu sanki bizim elimizden gelen bir durum varmış gibi. Inşallah açılır sağlıklı günlere kavusuruz da bu eleştirileri gülerek hatırlarız tek napalım
Aynen öyle valla, elimizden gelse hastanelerde sağlık çalışanlarına yardim da ederiz anlasak yaptıkları isten. Allah onların da yardımcısı olsun konu sağlıkla ilgili olduğu için hem bedenen hem ruhen yoruldular yani risk altında olduklarını bilmek bile etkiliyordur. Inşallah geride kalır bu günler bi an önce
Aynen öyle valla, elimizden gelse hastanelerde sağlık çalışanlarına yardim da ederiz anlasak yaptıkları isten. Allah onların da yardımcısı olsun konu sağlıkla ilgili olduğu için hem bedenen hem ruhen yoruldular yani risk altında olduklarını bilmek bile etkiliyordur. Inşallah geride kalır bu günler bi an önce
Ayy bayıldım lezzetine cidden aynı üstünde yazan gibi yalnız bi dakka arkadan bi müzik geliyor kulağıma normal mi Dıtdırıdırıtdırıdıt dıtdırıdırıtdırıdıt şeklinde
Ayy bayıldım lezzetine cidden aynı üstünde yazan gibi yalnız bi dakka arkadan bi müzik geliyor kulağıma normal mi Dıtdırıdırıtdırıdıt dıtdırıdırıtdırıdıt şeklinde