• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
İstediğin tabaklara sunum yap ekle canım sıkıntı değil oylamada seçeriz:)
Her resimde tarih yazılı kağıt olması gerekmiyor.
Tamam öyle yapalım o zaman :KK74:

Inşallah. Bu süreçte öğretmenlere ohh yatıyorsunuz evde maaşı da alıyorsunuz şöyle böyle diye çirkin yorumlar yapan da oldu sanki bizim elimizden gelen bir durum varmış gibi. Inşallah açılır sağlıklı günlere kavusuruz da bu eleştirileri gülerek hatırlarız tek napalım:KK51:
İnşaallah canım😍Kardeşim ve eşide öğretmen:)
Kardeşim çok sıkıldı.Bari bir iş verseler yapsak diyor.
Yani sizin keyfi bir durumunuz yok🤗

Efkarlandım HAbibte HAbibte ver ordan bi gazoz :eğlence:
al yavrum soguk soguk iç :KK70: :KK70: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
C9B56E6D-DF59-49D5-9154-C245CFFA7793.jpeg

İnşaallah canım😍Kardeşim ve eşide öğretmen:)
Kardeşim çok sıkıldı.Bari bir iş verseler yapsak diyor.
Yani sizin keyfi bir durumunuz yok🤗
Aynen öyle valla, elimizden gelse hastanelerde sağlık çalışanlarına yardim da ederiz anlasak yaptıkları isten. Allah onların da yardımcısı olsun konu sağlıkla ilgili olduğu için hem bedenen hem ruhen yoruldular yani risk altında olduklarını bilmek bile etkiliyordur. Inşallah geride kalır bu günler bi an önce :KK200:

Aynen öyle valla, elimizden gelse hastanelerde sağlık çalışanlarına yardim da ederiz anlasak yaptıkları isten. Allah onların da yardımcısı olsun konu sağlıkla ilgili olduğu için hem bedenen hem ruhen yoruldular yani risk altında olduklarını bilmek bile etkiliyordur. Inşallah geride kalır bu günler bi an önce :KK200:
İnşaallah canım🤗

Back