• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Bu kötü günleri atlatsak sağlıklı günlere kavuşsak bir an önce. Eğitim zaten ülkemizde aksaklıkları olan bir kurumdu araya bi de pandemi girdi iyice geriledi her şey. Sağ olsun bakanımız elinden geleni yapıyor ivedi şekilde online dersin altyapısını hazırlayabilmesi tv den yayın yapması öğretmenlerin organize olabilmesi falan güzel şeylerdi ancak gerçek bir okul gibi olmuyor. Ciddiye almayabiliyor bir yerden sonra hem öğrenci, öğretmen hem veli. Bu süreçte üzerimize düşen neyse yapmaya çalışıyoruz gönül ister sorun çıkmasın açılsın okullar kavuşalim yavrulara.
Çok doğru canim ,herkese sorumluluk düşüyor inşallah kurtuluruz da kavuşuruz sağlıkla huzurla güzel günlere 🙏

Açılınca minikler maske kullanımını nasıl başaracak mevcutlar yarıya inse bile okul totalinde yine yüzlerce çocuğu bi anda aynı ortamda toplamış gibi olacağız(düğün, cenaze nasıl tehlikeliyse onun gibi)
Öte yandan her alanda normalleşiliyor okul neden açılmasın napalım önlem alcaz kaçış yok bundan nereye kadar uzaktan eğitim sürebilir diye düşünüyor insan.
Iki türlü de sıkıntılı bir durum açılsa ve Allah korusun bi okulda hızlı bir yayılım gösterse ailelerine dahil olmak üzere bu sefer tüh açmasaydık demenin bi faydası olmayacak yani.
Ama bu çocuklar şu an parkta denizde avm de zaten dip dibeler varsın okula da gelsinler diyor insan.
Ama oralarda ailesinin sorumluluğunda okulda durum başka yani.
Her şeyin hayırlısı olsun çıkacak her karara saygımız var. :KK51:

Özelden tabak seçeneklerini yolla birlikte bakalım🤩
İyidir canım sağol🤗Bir köftem bile yok 🤓😂
Çok iyi fikir iki tabakta da çekim yapar atarım olmadı sana ona göre seçeriz :21: yaparsın daha vakit var yaa:KK36:

Açılınca minikler maske kullanımını nasıl başaracak mevcutlar yarıya inse bile okul totalinde yine yüzlerce çocuğu bi anda aynı ortamda toplamış gibi olacağız(düğün, cenaze nasıl tehlikeliyse onun gibi)
Öte yandan her alanda normalleşiliyor okul neden açılmasın napalım önlem alcaz kaçış yok bundan nereye kadar uzaktan eğitim sürebilir diye düşünüyor insan.
Iki türlü de sıkıntılı bir durum açılsa ve Allah korusun bi okulda hızlı bir yayılım gösterse ailelerine dahil olmak üzere bu sefer tüh açmasaydık demenin bi faydası olmayacak yani.
Ama bu çocuklar şu an parkta denizde avm de zaten dip dibeler varsın okula da gelsinler diyor insan.
Ama oralarda ailesinin sorumluluğunda okulda durum başka yani.
Her şeyin hayırlısı olsun çıkacak her karara saygımız var. :KK51:
Aynı fikirdeyim,sizinde duygularınızı anlıyorum.
Umarım iyi bir çözüm bulunur.

Çok iyi fikir iki tabakta da çekim yapar atarım olmadı sana ona göre seçeriz :21: yaparsın daha vakit var yaa:KK36:
İstediğin tabaklara sunum yap ekle canım sıkıntı değil oylamada seçeriz:)
Her resimde tarih yazılı kağıt olması gerekmiyor.

Aynı fikirdeyim,sizinde duygularınızı anlıyorum.
Umarım iyi bir çözüm bulunur.
Inşallah. Bu süreçte öğretmenlere ohh yatıyorsunuz evde maaşı da alıyorsunuz şöyle böyle diye çirkin yorumlar yapan da oldu sanki bizim elimizden gelen bir durum varmış gibi. Inşallah açılır sağlıklı günlere kavusuruz da bu eleştirileri gülerek hatırlarız tek napalım:KK51:

Back