- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Takimi bir ara kapatmayi dusunsemde simdi guzel gidiyoruz abla genel olarak derecelerdeyiz nazarim degmezse tabiİyiyim canım sağol
Takım nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takimi bir ara kapatmayi dusunsemde simdi guzel gidiyoruz abla genel olarak derecelerdeyiz nazarim degmezse tabiİyiyim canım sağol
Takım nasıl gidiyor
Gecmis olsunAynen öyle canım benimde bugün her yerim ağrıyor.İyi demek adet olmuş.Bugünümüze şükür
Vay,hemşehrim hoşgeldinHerkese iyi aksamlar nassiniZz
Hoş buldum iyiyim canim sen nasilsinHoşgeldin canım iyidir sen nasılsın
Sağol canım benim aminÇok şükür canım, aynen Allah beterinden korusun,sana da geçmiş olsun
Aa,o niye ? Düzelir inşallahTakimi bir ara kapatmayi dusunsemde simdi guzel gidiyoruz abla genel olarak derecelerdeyiz nazarim degmezse tabi
Hoş buldum canim nassinVay,hemşehrim hoşgeldin
Yok canım hiç gerek yokElbet sorunlar düzelir sen halledersinTakimi bir ara kapatmayi dusunsemde simdi guzel gidiyoruz abla genel olarak derecelerdeyiz nazarim degmezse tabi
İyi canım çok şükürHoş buldum iyiyim canim sen nasilsin
Sen de sağol canım benimSağol canım benim amin
Yürüyüş yapıyor musunSen de sağol canım benim
Şükür canım iyiyim, sen nasılsın? Sıcak ama direniyorumHoş buldum canim nassin
İyi canım çok şükür
Bugün çok sıcakŞükür canım iyiyim, sen nasılsın? Sıcak ama direniyorum
O kadar sıcak ki ,bugün hiç çıkmadım mesela ,dun aksam çıktım ,7Den sonra,iyi geldi:)Yürüyüş yapıyor musun
Takimla ilgilenirken ders calisamam diye dusunmustum gecen ay baslayacaktim köye felan gidince ders de calisamadim kaldi oyle :))Aa,o niye ? Düzelir inşallah
İyiyim bende hayat telaşı napalim kosusturmaca ama bizim burasi serin ohhh misssŞükür canım iyiyim, sen nasılsın? Sıcak ama direniyorum
Seninle yaşlarımız yakınmış
Sabah bile sıcak,6da sıcak olur mu ya,:/Bugün çok sıcak
Hayırdır ne çalışıyorsun kpss miTakimla ilgilenirken ders calisamam diye dusunmustum gecen ay baslayacaktim köye felan gidince ders de calisamadim kaldi oyle :))
Takimla devam ediyoruz simdilik