- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
hocam dayanamadın dimi10.yılın kutlu olsun şimdiden iyi ki girmişsin foruma ve kalıcı olmuşsun seni tanıdığıma çok memnun olanlardanım ben de Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam dayanamadın dimi10.yılın kutlu olsun şimdiden iyi ki girmişsin foruma ve kalıcı olmuşsun seni tanıdığıma çok memnun olanlardanım ben de Nevreste
İyi geceler kuzum.
Bugun gunubirligine Ankara' ya gidip geldik. Eşimin kızı ve torunları getirdik. 10 günlüğüne Balikesire gidecegiz pazartesi. Sen nasılsın?
Nasıl dayansınhocam dayanamadın dimi
alykümleerrraleykümlerSelamSelamlar
Telefonum pozuk babannemin deyimi ile zar zor yazıp cikiyorumalykümleerrraleykümler
En son oglunda üfürum vardı bahsetmişti o yüzden mi gelmiyor acabaBirTutamMutluluk20 meraktan öluyorum nerdesin sen ya haber alan var mı ???
YakşamlarHayırlı akşamlar
Hayirli aksamlar ❤Hayırlı akşamlar
Nasılsın canımYakşamlar
Ne haber canımHayirli aksamlar ❤
Iyiyim ablacim sen nasilsin ❤Ne haber canım
İyiyim demek adet olmuş,Çok şükür:) Sen nasılsın canım?Nasılsın canım
İyiyim canım sağolIyiyim ablacim sen nasilsin ❤
Aynen öyle canım benimde bugün her yerim ağrıyor.İyi demek adet olmuş.Bugünümüze şükürİyiyim demek adet olmuş,Çok şükür:) Sen nasılsın canım?
Hoşgeldin canım iyidir sen nasılsınHerkese iyi aksamlar nassiniZz
Çok şükür canım, aynen Allah beterinden korusun,sana da geçmiş olsunAynen öyle canım benimde bugün her yerim ağrıyor.İyi demek adet olmuş.Bugünümüze şükür