- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi ezgi_solmaz_12
Zaten senin nick de on numaraBen değil kız, onlar çekiyor. Nomıssızlar nickleri bile karartmıyorlar, kabak gibi görünüyor
sus sus çaktırmayalım bence deHeh şimdi ne edelim, Cara gibi 1.5 metre bacağımız yok, Kim gibi popomuz da yok, göğüslere hiç girmiyorum.
Neyse canım, bu yolda feda ederiz kendimiziTovbeler olsun ben birde onden pencereli al falan dedim iyyyy
Ne giysin ama kadın150 boyunda 70 kilo hatun biliyorum ya. Bigün bir tanıdık evine gitmiş bu kapıyı transparan bir gecelik ile açmış. Hep öyleymiş evde. Yahu ne özgüven. O göğüs öyle durmuyor ise erkek olsam yatak odasının kapısını açtığım gibi çaaat diye kapatırım ben.
Deme öyle ya, nesi var nickiminZaten senin nick de on numaraTam ağızlarına layık nomıssızların
Neyse biz zaten gayet cool bayanlar olarak kafa buluyoruz. Onlara dedim bende çek kız diye. Kadın muhabbetine bukadar meraklı olana nediyim :)))Ben değil kız, onlar çekiyor. Nomıssızlar nickleri bile karartmıyorlar, kabak gibi görünüyor
O ka abartmayalım150 boyunda 70 kilo hatun biliyorum ya. Bigün bir tanıdık evine gitmiş bu kapıyı transparan bir gecelik ile açmış. Hep öyleymiş evde. Yahu ne özgüven. O göğüs öyle durmuyor ise erkek olsam yatak odasının kapısını açtığım gibi çaaat diye kapatırım ben.
İroniyi anlamayıp, bir de bizi salak yerine koyuyorlar ya ona canım sıkılıyorNeyse biz zaten gayet cool bayanlar olarak kafa buluyoruz. Onlara dedim bende çek kız diye. Kadın muhabbetine bukadar meraklı olana nediyim :)))
Yani o fantezi kiyafetlere bakanlara bazen göz ucu ile bakıyorum mağazada bazen pıhhhhh diye gülücük çıkıveriyor benden bugün ablanın biri camekanda kocasına payet li küçük siyah darkesim elbise gösterdi. Abla 55 kiloyum ben bile giyemem onu yok o özgüven giymiş 8 parçalı kiloş etek altına o bile dar geliyor sen neyin kafasındasın. Hani bir dönem bende kiloluydum gürnmemek için giyinmiyor saklanıyor dum neredeyse.Ne giysin ama kadınTuman mı giysin ne giysin
Ozman Diyelim ki HERKESİN GİYDİGİNE KİMSE KARIŞMAZİroniyi anlamayıp, bir de bizi salak yerine koyuyorlar ya ona canım sıkılıyor
Yok ölmesin ama bunları da giymesin.O ka abartmayalımmeme altında kat olmayan kadın oranı kaçtır ülkede? Küçük meme ve yuvarlak silikon hariç tamamen öyle bence. Napsın ölsün mü o kadınlar.
herkesin giydiği kendine... diyelim benceOzman Diyelim ki HERKESİN GİYDİGİNE KİMSE KARIŞMAZ
Ben de bir dönem kiloluydum evet insanın vücudunu tanıması lazım. Yalan yok hala da biraz göbeğim var şimdi şu göbekle tutup da Kim'in şu dar elbiselerinden giyecek halim yokYani o fantezi kiyafetlere bakanlara bazen göz ucu ile bakıyorum mağazada bazen pıhhhhh diye gülücük çıkıveriyor benden bugün ablanın biri camekanda kocasına payet li küçük siyah darkesim elbise gösterdi. Abla 55 kiloyum ben bile giyemem onu yok o özgüven giymiş 8 parçalı kiloş etek altına o bile dar geliyor sen neyin kafasındasın. Hani bir dönem bende kiloluydum gürnmemek için giyinmiyor saklanıyor dum neredeyse.
onda da var o göbekten zaten,korse ile idare ediyor takma kafanaBen de bir dönem kiloluydum evet insanın vücudunu tanıması lazım. Yalan yok hala da biraz göbeğim var şimdi şu göbekle tutup da Kim'in şu dar elbiselerinden giyecek halim yokHani var ya penye
Nasıl be, her gün kendini sıkıştırıp mı geziyor o kadınonda da var o göbekten zaten,korse ile idare ediyor takma kafana
aaa tabi görmedin mi hiç,etek altından görnüyor bazen yakalıyor gazeteciler.hem de paçalı olanından var ..Nasıl be, her gün kendini sıkıştırıp mı geziyor o kadın
http://www.acunn.com/galeri/magazin/korseyi-ustunde-hic-cikartmiyor/429831Nasıl be, her gün kendini sıkıştırıp mı geziyor o kadın