- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.420
-
- Konu Sahibi ezgi_solmaz_12
hiçbirimiz Kadir değilizkimim olduğum neden bu kadar takıyosunuz ben sadece kıyafetler güzelmi kötümü diye sordumm ayrıca bayanım inanan inanır
On numaraaa tuttumbabaanne donu değil de babaanneli don
Gelir gelmesine de ne gelir bilmiyorum. Düşündüğüm şey gelirse Rtük mü basar burayı, onedioya mı çıkarız, ekşiyi mi boylarız bilmem. Neyse kızlar her ihtimale karşı, gülümseyin çekiyorlar.
burdayım. kuş öldü beybinerde nurellaa
Neyse reklamın iyisi kötüsü olmazben gülümsedim.Şirinim ben bee.
Kız sen bizim ezgi solmaz mısınewt fiziğim uygun ayrıca evde birsürü koleksiyonum varrr
Kırmızı donda al işlevi çok;
Kocam benimle ilgilenmiyor= kırmızı don giy
Kocamın gözü dışarda= kırmızı don giy
Kocama romantik hediye istiyorum = kırmızı don giy
Ayy abii banada donlu monlu mesaj yazdırdın ya helal sana.
O değil de her vücudu hoş gösterecek bir çamaşır şekli var mıdır ki? Yoksa olmayınca olmuyor mudur?Bazı tanıdıklarım var böyle fantezi giysiler alan. Bir ambalaj daki resme bakıyorum bir alan kişiye bir tiksinti geliyor bana. Ordaki gibi vücut yoksa giymeyin. Varsa ne ala.
Ahanda tanidik ciktiKız sen bizim ezgi solmaz mısın
O sözlükler hep bizi kıskanıyor zaten. Çek kız çek. :)))Gelir gelmesine de ne gelir bilmiyorum. Düşündüğüm şey gelirse Rtük mü basar burayı, onedioya mı çıkarız, ekşiyi mi boylarız bilmem. Neyse kızlar her ihtimale karşı, gülümseyin çekiyorlar.
Olmayınca olmuyorO değil de her vücudu hoş gösterecek bir çamaşır şekli var mıdır ki? Yoksa olmayınca olmuyor mudur?
Gelir gelmesine de ne gelir bilmiyorum. Düşündüğüm şey gelirse Rtük mü basar burayı, onedioya mı çıkarız, ekşiyi mi boylarız bilmem. Neyse kızlar her ihtimale karşı, gülümseyin çekiyorlar.
Ben değil kız, onlar çekiyor. Nomıssızlar nickleri bile karartmıyorlar, kabak gibi görünüyorO sözlükler hep bizi kıskanıyor zaten. Çek kız çek. :)))
Önden pencereli abaavvv ,bak sen neler varmış dahaaTovbeler olsun ben birde onden pencereli al falan dedim iyyyy
150 boyunda 70 kilo hatun biliyorum ya. Bigün bir tanıdık evine gitmiş bu kapıyı transparan bir gecelik ile açmış. Hep öyleymiş evde. Yahu ne özgüven. O göğüs öyle durmuyor ise erkek olsam yatak odasının kapısını açtığım gibi çaaat diye kapatırım ben.O değil de her vücudu hoş gösterecek bir çamaşır şekli var mıdır ki? Yoksa olmayınca olmuyor mudur?
Heh şimdi ne edelim, Cara gibi 1.5 metre bacağımız yok, Kim gibi popomuz da yok, göğüslere hiç girmiyorum.Olmayınca olmuyor