kıyafetlerim

mrb arkadaşlar bu kıyafetler sizce nasıl

• güzel

• kötü

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bazı tanıdıklarım var böyle fantezi giysiler alan. Bir ambalaj daki resme bakıyorum bir alan kişiye bir tiksinti geliyor bana. Ordaki gibi vücut yoksa giymeyin. Varsa ne ala.

Bazı tanıdıklarım var böyle fantezi giysiler alan. Bir ambalaj daki resme bakıyorum bir alan kişiye bir tiksinti geliyor bana. Ordaki gibi vücut yoksa giymeyin. Varsa ne ala.
O değil de her vücudu hoş gösterecek bir çamaşır şekli var mıdır ki? Yoksa olmayınca olmuyor mudur?

Gelir gelmesine de ne gelir bilmiyorum. Düşündüğüm şey gelirse Rtük mü basar burayı, onedioya mı çıkarız, ekşiyi mi boylarız bilmem. Neyse kızlar her ihtimale karşı, gülümseyin çekiyorlar. :KK54:

Tovbeler olsun ben birde onden pencereli al falan dedim iyyyy

O değil de her vücudu hoş gösterecek bir çamaşır şekli var mıdır ki? Yoksa olmayınca olmuyor mudur?
150 boyunda 70 kilo hatun biliyorum ya. Bigün bir tanıdık evine gitmiş bu kapıyı transparan bir gecelik ile açmış. Hep öyleymiş evde. Yahu ne özgüven. O göğüs öyle durmuyor ise erkek olsam yatak odasının kapısını açtığım gibi çaaat diye kapatırım ben.

Erotik kıyafetler cinsellik bölümüne taşınsın. :KK53:
Ya şu kıyafetlerin çeyizle ne alakası var yahu. Tamamen cinsellik çağrışımlı, erotik olduğu için tamamen kişisel ve +18 şeyler. Çooook ayıııııpppp !11!!!1!!!!!!!1!-!!1

X