- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
-
- Konu Sahibi ezgi_solmaz_12
Yazın ne yapıyorsa? Sıcaktan sucuğa döner insan be onlaaaa tabi görmedin mi hiç,etek altından görnüyor bazen yakalıyor gazeteciler.hem de paçalı olanından var ..
ona baktıkça ben daralıyorum zaten,daracık sıkıştırılmış her yanı..
Kadın baya zipp dosyası modunda geziyor deseneaaa tabi görmedin mi hiç,etek altından görnüyor bazen yakalıyor gazeteciler.hem de paçalı olanından var ..
ona baktıkça ben daralıyorum zaten,daracık sıkıştırılmış her yanı..
Kıayfetlerim güzelmî kötümüKadın baya zipp dosyası modunda geziyor desene
Şimdi sayfalarca yazdım. O yüzden bir üstünde görmem gerek . Sen giy bunlardan birini şu alttaki de olur bide öyle bakalım nolcak kız kızayız şurdaKıayfetlerim güzelmî kötümü
Giyemem ben yaa üstümdede mankendeki gibi duruyo pek fark yok evde giyip bakıyorum kendime ama siteye atamamŞimdi sayfalarca yazdım. O yüzden bir üstünde görmem gerek . Sen giy bunlardan birini şu alttaki de olur bide öyle bakalım nolcak kız kızayız şurda
Görmeden yorum yapamam.G
Giyemem ben yaa üstümdede mankendeki gibi duruyo pek fark yok evde giyip bakıyorum kendime ama siteye atamam
G
Giyemem ben yaa üstümdede mankendeki gibi duruyo pek fark yok evde giyip bakıyorum kendime ama siteye atamam
Öyle derdim vardan çıkınca konu out oluyor.Kız kızayız ne olacak ki at gitsin
Eminiz yakışmıştır
Nerdesiniz olayı kaçırmışızmismo MissPoine S siradanuye Uyuyan Adamdan Nefret
.G
Aman Allah ım bu neeeKız kızayız ne olacak ki at gitsin
Eminiz yakışmıştır
Öyle derdim vardan çıkınca konu out oluyor.
Aman Allah ım bu neee
Bu kiyafetse benim giydiğim ne
Yoo ben uzun don giyyom ne geceligiCahil seni
Allah bilir sen gecelik falan giyiyorsundur, adam kıyafete geçmiş ay pardon ezgi solmaz hanfendicigim
Ben gördüm hatta bendeki hemşire hizmetçi vs kıyafetleri atmıyım olay olur didimKız kızayız ne olacak ki at gitsin
Eminiz yakışmıştır
Yoo ben uzun don giyyom ne geceligi
Ben gördüm hatta bendeki hemşire hizmetçi vs kıyafetleri atmıyım olay olur didim