- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- Konu Sahibi ezgi_solmaz_12
kahkaha attımayyy gıpraştımm
kıncıflanma hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahkaha attımayyy gıpraştımm
varmış cute,öyle diyor..biz de foto gönder inanaılm didikBunlardan olsa ne olacak içine girecek güzel bir vucudun olmadıktan sonra
telden giriyom zaten ekran kucuck resimler duzgun gorunmuuo ama peeek bi fantezik deri gibi geldi :)ayyy gıpraştımm
Minnak'ım ne tatlısı ya, şu fotoğraflara baksana, hangi vicdansız şu şeylere tatlı diyebilir Tatlı olabilecek son şey bence
Ha bu arada buralarda bir söz vardır Kamil abicim: No Foto No Güven
Kiiiizzzzz bunlar neeebence bunlar çok tatlı paçalısını arıyorum gören duyan varsa haber etsin
gelecek bize bi foto şimdi,keşke gerçekten bunu yazan giyse de yollasa dicem ama kıllı bacaklı göbekli ve muhtemelen de kel bi tip göreceğimiz için ıbıııı kendim de tiksindim fikrimdenvarmış cute,öyle diyor..biz de foto gönder inanaılm didik
babaanne donu değil de babaanneli donKiiiizzzzz bunlar neee
Olanı söndürür yeminlenbence bunlar çok tatlı paçalısını arıyorum gören duyan varsa haber etsin
Cehennem tasviri gibi yabence bunlar çok tatlı paçalısını arıyorum gören duyan varsa haber etsin
hiç bilemezsinOlanı söndürür yeminlen
Ben de yeni bir üyeyken hemen yeni gelen başka bir üyeyi taşlama hakkım var mı bilmiyorum ama
Bir taş da bendenn !
adam savar işte ne güzelCehennem tasviri gibi ya
Yav ben zaten saçma buluyorum, baktım şu çamaşırlara bir sürü detay, oradan ip, buradan ip. Kolay çözülecek bir şey olaydı iyiydi. Gemici düğümü atsalarmış bari Eninde sonunda çıkacak bir şey sonuçta
nerde nurellaakonu sahibi tahminen bu kişi
bilmem görmedimnerde nurellaa
Gelir gelmesine de ne gelir bilmiyorum. Düşündüğüm şey gelirse Rtük mü basar burayı, onedioya mı çıkarız, ekşiyi mi boylarız bilmem. Neyse kızlar her ihtimale karşı, gülümseyin çekiyorlar.gelecek bize bi foto şimdi,keşke gerçekten bunu yazan giyse de yollasa dicem ama kıllı bacaklı göbekli ve muhtemelen de kel bi tip göreceğimiz için ıbıııı kendim de tiksindim fikrimden