tsk ederim cnm sayılı kulandım zaten sallarımı ilerliyen zamanlarda bıraz daha eklerım inş onlardan istegıne gore bıseyler bulabılırsın cnm arkadasım
aynen cnm 42 ve ustu gıyınıyorumtakıpteyım canım arkadasım
ama bedenlerımız uymuyor sen 40 beden mısın
bana suan 42 bıle olmuyor(
aynen cnm 42 ve ustu gıyınıyorum( oyuzden suan kıyafet bıle almıyorum kendıme burayada genelde olmuyan kıyafetlerımı koydum zaten yaza kadar en az 6 kılo vermem lazım:)
benımde acıl kılo vermem gerekıyo :)) 7 kılo kaldı dogumdan sonra:)
m-l beden cnm sadece kırmızı ipli olan standart bedengecelikler çok güzel duruyor standart kalıpları acaba?
m-l beden cnm sadece kırmızı ipli olan standart beden
Cnm ssen dusun haber verirsin bana ptt kargo ile elden odemeli gonderiyorum fiyat sorun deil indirim yaparim merak etme.dar mı gelir acaba bana çok hoşuma gitti. ama bluzleri filan 42-44 giyiyorum bunlarda darmı gelir acaba? yarına kadar düşüneyim ben. kargoyu nasıl yaparız peki. alırsam birkaç alacağım ona göre biraz indirim isterim :26:
Eet cnm gercekten cok hoslar arkadas almazsa haberlesiriz cnmcanım arkadas vazgecerse ben mı alsam acaba gecelıkler gercekten çok guzeller
Cnm ssen dusun haber verirsin bana ptt kargo ile elden odemeli gonderiyorum fiyat sorun deil indirim yaparim merak etme.
istanbul cnm anadolu yakasındayımhangi ildesiniz siz?
hangılerını begendın cnm sen beyaz ve kırmızı ıplı olan kesın olur sıze..lıkralı kumas oldugu için dıerlerıde olur ama bıraz dar olur tabihangi ildesiniz siz?
hangılerını begendın cnm sen beyaz ve kırmızı ıplı olan kesın olur sıze..lıkralı kumas oldugu için dıerlerıde olur ama bıraz dar olur tabi
ben tşk ederim cnmIyi aksamlar kararsiz kaldim ya gelmezsanirim biraz daha kilo verirsem o vakit alirimwtesekkur ederim ilginiz icin
ben tşk ederim cnm. begendigine sevindim.gule gule kullan montunu..montumu aldım, çok teşekkürler.. :) çok beğendim.
cnm 50 tl ye kargo benden gonderiyim sana istersen ptt kargodan hesap actım elden odemelı gonderebılırımYa bn geceliklerden bi turlu kopamiyorum aklim kaldi resmn surekli takipte yim off ya ev aldim o yizden fazla zorlayamiyotumda
cnm 50 tl ye kargo benden gonderiyim sana istersen ptt kargodan hesap actım elden odemelı gonderebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?