Kıyafet Çanta Gecelik Ayakkabi Hepsi Çok Uyguna&Yeni Ürünler 28.Sayfadan İtibaren

tsk ederim cnm sayılı kulandım zaten sallarımı ilerliyen zamanlarda bıraz daha eklerım inş onlardan istegıne gore bıseyler bulabılırsın cnm arkadasım

takıpteyım canım arkadasım
ama bedenlerımız uymuyor sen 40 beden mısın
bana suan 42 bıle olmuyor (

takıpteyım canım arkadasım
ama bedenlerımız uymuyor sen 40 beden mısın
bana suan 42 bıle olmuyor (
aynen cnm 42 ve ustu gıyınıyorum( oyuzden suan kıyafet bıle almıyorum kendıme burayada genelde olmuyan kıyafetlerımı koydum zaten yaza kadar en az 6 kılo vermem lazım:)

m-l beden cnm sadece kırmızı ipli olan standart beden

dar mı gelir acaba bana çok hoşuma gitti. ama bluzleri filan 42-44 giyiyorum bunlarda darmı gelir acaba? yarına kadar düşüneyim ben. kargoyu nasıl yaparız peki. alırsam birkaç alacağım ona göre biraz indirim isterim :26:

Cnm ssen dusun haber verirsin bana ptt kargo ile elden odemeli gonderiyorum fiyat sorun deil indirim yaparim merak etme.

Ya bn geceliklerden bi turlu kopamiyorum aklim kaldi resmn surekli takipte yim off ya ev aldim o yizden fazla zorlayamiyotumda

Ya bn geceliklerden bi turlu kopamiyorum aklim kaldi resmn surekli takipte yim off ya ev aldim o yizden fazla zorlayamiyotumda
cnm 50 tl ye kargo benden gonderiyim sana istersen ptt kargodan hesap actım elden odemelı gonderebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…