Kıyafet Çanta Gecelik Ayakkabi Hepsi Çok Uyguna&Yeni Ürünler 28.Sayfadan İtibaren

tabi cnm fakat ayakkabının onunde kucuk bır deforme var resımdede gozukuyo zaten gecmıs sayfalarda yazmıstım ama yıne belırtıyım.. hangı kotun bedenını sormustun cnm

beyaz bişey var onumu diyosun ayakkabıda ,mavi olan cnm 36 beden ayrıca takas düşünürsen benim ürünlerimede bakabilirsin

Son düzenleme:
beyaz bişey var onumu diyosun ayakkabıda ,mavi olan cnm 36 beden ayrıca takas düşünürsen benim ürünlerimede bakabilirsin
evet cnm beyaz hafıf derı kayması olmus bu yuzden 1uyguna verıyorum cnm.pantolon lee marka olanı soyluyorsun sanırım bedenı w29 L31 yazıyor ama boyunu kestırmıstım cnm istersen boy olculerınıde olcup yazabılırım.. takas dusunmuyorum cnm ama toplu alımda ındırım yaparım

evet cnm beyaz hafıf derı kayması olmus bu yuzden 1uyguna verıyorum cnm.pantolon lee marka olanı soyluyorsun sanırım bedenı w29 L31 yazıyor ama boyunu kestırmıstım cnm istersen boy olculerınıde olcup yazabılırım.. takas dusunmuyorum cnm ama toplu alımda ındırım yaparım

kot etek, ve ayakkabı en son nekadar olur birde istanbuldaysan özelden yaz ki elden de alabilirz sanırım yelek satılmış

Son düzenleme:
Back