Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske cnml beden olaydı keşke :) iyi satışlarr
M L BENDEN CNM yepyeniler sadece kirmizi olan bir kere giyildibedenler nedir canım
M L BENDEN CNM yepyeniler sadece kirmizi olan bir kere giyildi
Ugunum cnm olmazlar sana ozaman sadece ipli olani olur die dusunuyorum cunku ipli o standart beden bana gogus kismi kucuk gelmisti hattaşey ama ben s hatta xs yim:26:
Ugunum cnm olmazlar sana ozaman sadece ipli olani olur die dusunuyorum cunku ipli o standart beden bana gogus kismi kucuk gelmisti hatta![]()
Ev cnm benim anlatmak istedigjmde o ipli arkadan bagliyosun kesin olur sana goguslerinde kucukseşu 5. sıradaki kırmızı var ya canım onu beğendim ben ortası taşlı olan
Ev cnm benim anlatmak istedigjmde o ipli arkadan bagliyosun kesin olur sana goguslerinde kucukse
Sende cok zayifmissin cnm ya bunun ustunde beden yazmiyo standart olarak geciyoipli ayarlana bilir ama bende bilemedim simdi
küçük 75 fakat üstümdede emanet gibi dursun istemem canım xs sen düşün artık![]()
Sende cok zayifmissin cnm ya bunun ustunde beden yazmiyo standart olarak geciyoipli ayarlana bilir ama bende bilemedim simdi![]()
Tskler canim.hiç riske girmeyeyim o zaman ben canım hayırlı satışlar![]()