tabiki orjınal cnm
evet cnm zaten resımdende gozukuyor altında yakalarında orgulu gıbı parcası var.cok sıcak tutuyor gercekten içi polarIci kalın mı montun cok soru sordum biliyorum ama ilk alışverişim
aklına takılanı sorabılırsın tabı cnm mont alıyosun sonucta:)Ici kalın mı montun cok soru sordum biliyorum ama ilk alışverişim
evet cnm zaten resımdende gozukuyor altında yakalarında orgulu gıbı parcası var.cok sıcak tutuyor gercekten içi polar
goremedım cnm ben sana ozelden yazıyım maıl adresımı sen at bana maılTmm sayfam da mail adresim var bana mail atar mısın
Mont satilmistir alan arkadasim gule gule kullansin
Cnm 10 tl cik sadece.. aklin kaldiysa ayiriyim sana bidahaki ay al.istanbul anadolu yakasindaysan elden teslim ediyim kargo odeme.. ama benden takas isteme cnm yaa..
inan fiyatı çok uygun verebilecek durumumda var ama şuanda değil..Cnm 10 tl cik sadece.. aklin kaldiysa ayiriyim sana bidahaki ay al.istanbul anadolu yakasindaysan elden teslim ediyim kargo odeme.. ama benden takas isteme cnm yaa..
36 beden PPantolon
28 beden cnm boyunuda olctum 94 cm cnmmerhabalar bedeni nedir
28 beden cnm boyunuda olctum 94 cm cnm
cnm beli 34 cm boyu 94.. bacak boyu yani fermuarın altından 74 cm anlatabılmısımdır umarımkalça kısmımı canım 94 bi de bel ve boy ölçüsü alabilirmiyim zahmet olucak ama
cnm beli 34 cm boyu 94.. bacak boyu yani fermuarın altından 74 cm anlatabılmısımdır umarım
tsk ederim canımçok teşekkür ederim zahmet oldu belden küçük gelir bana çok saol canım hayırlı satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?