- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ayakkabı duruyor topugu 10 cm.. sabahlıkta m-L BEDEN cnm..Canım bu ayakkabı duruyor mu ve topuğu kaç cmEki Görüntüle 997463
birde bu sabahlığın bedeni nedir Eki Görüntüle 997464
çok hoş ayakkabı sabahlık büyük kaçar bana...cnm ayakkabı duruyor topugu 10 cm.. Sabahlıkta m-l beden cnm..
ılgılenırsen ayakkabının daha detaylı resmını cekebılırım 1 kere gıyıldı sadece
cnm takas dusunmuyorum zaten elımdekılerı cıkartmak ıstıyorum.eger ilgilenırsen bıraz daha indirim yapabılırım amaçok hoş ayakkabı sabahlık büyük kaçar bana...
Keşke takas düşünüyor olsaydın![]()
keşke olsaydı ama maalesef çok ayırttığım ürünler var bütçemi aştım yoksa alır kaçırmazdımcnm takas dusunmuyorum zaten elımdekılerı cıkartmak ıstıyorum.eger ilgilenırsen bıraz daha indirim yapabılırım ama![]()
peki cnm sen bılırsınkeşke olsaydı ama maalesef çok ayırttığım ürünler var bütçemi aştım yoksa alır kaçırmazdım
Satıldı mı ltb mont
Yok cnm satilmadi
cnm hıc bır sorunu yok zıft sıyah kesınlıkle solması yok kol altından asagısı35 cm cnm arkadanda resmını cekıp yuklıyımKac kilosun sen bir de zift siyah mı boyle soluk mu bir resmini de arkadan çekip bir de kol altından boyunu ölçer mısın bir sorunu yok dımı montun
cnm ben suanda 42 44 bedenım bana olmuyor mont ama gıydıgım zamanlar 57 falandım heralde tam hatırlamıyorum kılomu.resimleri eklıyım yıne soluk gıbı cıktı ama kesınlıkle soluk deıl ısıktan oyle cıkıyor heralde benım urunlerımı alan arkadaslara sorabılırsın kesınlıkle soluk yıpranmıs urun satmadımKac kilosun sen bir de zift siyah mı boyle soluk mu bir resmini de arkadan çekip bir de kol altından boyunu ölçer mısın bir sorunu yok dımı montun
62 kiloyum sence bende emanet gibi durur mu
cnm ben suanda 42 44 bedenım bana olmuyor mont ama gıydıgım zamanlar 57 falandım heralde tam hatırlamıyorum kılomu.resimleri eklıyım yıne soluk gıbı cıktı ama kesınlıkle soluk deıl ısıktan oyle cıkıyor heralde benım urunlerımı alan arkadaslara sorabılırsın kesınlıkle soluk yıpranmıs urun satmadım
mont m beden cnm sen kac beden gıyıyorsun montta.ben tam hatırlamıyorum ıste bı ara kılo almıstım bunu ozman mı gıydım zayıfkken mı bılmıyorum.istersen enınıde olcebılırım koltugu altından sende kendı montlarınla kıyaslarsın.62 kiloyum sence bende emanet gibi durur mu
tabiki orjınal cnmBir de orjinal dımı
cnm benım çok tsk ederim..daımı musterımsın gercektenben cevap vereyim canım burdan yazdıgınız aracılıgı ile kesinlikle gönderdiği ürünler sıfır ayarında 2 kez alışveriş yaptım her ikisindede beklediğimden de süper çıktı ürünleri güvenle herkes alışveriş yapabilir...daimi müşterisiyim takipyim valla![]()
cnm benım çok tsk ederim..daımı musterımsın gercektenyenı alısverıslerde gorusmek üzeri cnm arkadasım
![]()
küçük gelmesınde buyuk gelcenı sanmam canım verım olculerı bır bak alırsan asla pişman olmıycana garantı verebılırım:)))Super dayanışma harikasıniz kızlar :) bende de m bir tane o bana buyuk geliyor