kıyafet bulmakta zorlanıyomusunuz.

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
alışveriş yaparken ben çok kararsız kalıyorum zaten üzerime uygun bir kıyafette bulamıyorum.siz bulabiliyomusunuz.ben kapalı olduğun için üzerime uygun bişey bulamıyorum.diktirmek istiyorum ama model bulamıyorum elınızde guzel modeller var mı kızlar netten bakıyorum ama guzel bıseyler bulamıyorum.:1no2:

th_20071130_028010604248_LRG.jpg
th_2236650835_LRG.jpg
th_2236651247_LRG.jpg
http://www.modamoda.net/resimler/26012008172207/th_2236651224_LRG.jpg

Ben de kapalıyım canım zor buluyorum tesettür kıyafetleri satan yerlere gidiyorum yine tarzıma uygun bir şey bulamıyorm hep cafcaflı kıyafetler var bu nasıl tesettür giyim diyorum kendi kendime yanlış anlaşılmasın öyle giyinenleri eleştirmiyorum ama ben sade seviyorum bu yüzden bulmakta zorlanıyorum..

bende zorlanıyorum dedığın gıbı cok cafcaflı kıyafetler var.ben sade sevıyorum ama genelde cok pullu suslu kıyafetler oluyo.dıktıreyım dıyorum ama kafamda bır model yok nasıl dıktıreyım.

kapalılıkla pek alakası yok aslında ben açığım ama dediğiniz gibi cafvaflı şeyleri bende sevmiyorum mağazalarda onlarla dolu tam bişey beğeniyorum ya ortasında bi gül ya bi şey ya da model güzel renkleri hoş değil alışveriş uzuyo gidiyo =)

canım Ankara da kıyafet bulmamak imkansız yılda bir gel ankaraya hem dolaş gez hem bi şeyler al zaten kaç saatlik yol ki...hem hızlı tren de başlıyor yakında burda cok zevkli ve cok hesaplı giysiler var anakranın en sevdigim yönü bu...

bende kapalıyım bende dogru düzgün bişey bulamıyorum eşimle alışverişe çıktıgımda bana ne kadar oyalanıyosun bişey seçemedin diyo ama tarzıma uygun bişey bulamıyorum napım

ben açığım ama gene bulamıyorum beğenemiyorum dönüp dolaşıp nerde saçma sapan şey var onu alıyorum sonra da dolabı bekliyorlar giymiyorum
birde birinin üstünde birşey görsem çok beğeniyorum mesela kendime başıma olsam aynı şeyi gidip almam çünkü üstümde nasıl duracağına karar veremiyorum
markalı ürünler çok kaliteli ve çok şık ama onlarada o kadar para bayılamam
anlayacağınız geçinip gidiyoruz HALİMİZE BİN ŞÜKÜR...

yapmayın kızlar ya nasıl güzel kıyafetler var biz tesettürlüler için son yıllarda acaip gelişti yani ben bu yaşımda giydiklerimi 20 li yaşlarda giyemedim hele genç kızların giyimine hasta oluyorum cnm sakaryaya yolun düşerse bak derim bende allı pullu hiç sevmiyorum ama güzel giyiniyorum ...

canım bence bunun için çok yer gezmek gerek..nerde yaşıyosun bilmiorum ama alışverişi bigüne sığdırmaya çalışınca insan hem aradığını bulamıyo hem de bazen sırf almak için alınabiliyo..bulunduğun yerdeki bütün mağza pazar vs..gezz emin ol kendine göre çok güzel şeyler bulcaksın..

X