Kıyafet, Ayakkabı, Kozmetik (clinique,lancome,dermalogica)

hepside çok güzel bence

Teşekkür ederim o senin güzelliğin :)

Cliniqe rimel , Clinique göz bakım kremi , la roche posay cilt bakımı , dermazone ozonlu bakım yağı Nil ' e doğruu yola çıktı hayırlı olsuun :) birazdan ptt takip numarasını özelden göndericem :)

Elimde olanlar ilk mesajda

canım özelden dön bana büstiyerle takas yapalım dedim ok diyorum baktın mı benim sayfama bak beğen canım.

canım yarın bi mağazaya gidip yeni inci 75 beden büstiyer denicem sana haber veririm sana uyanlarıda şimdiden atıcam mailine bak karar ver yarın dönerim sana ben.olur mu?sen ayır onu bana

canım bugün çamaşır mağazasına gittim yeniinci kalıp büyük oluyo dedi.büstiyerle takas yapalım demiştik seninle.ben tamam diorum sende bişey bak yarın gönderelim kargoyu.

Benefit hoola lip gloss ların içerisinde en iyilerinden biridir resimde işaretli olan rengi elimde olan , hiç kullanılmadı 15.0 ml / 0.5 us fl
fiyat teklif edin

İnci marka
38 Numara
Deri
Sıfır hiç giyilemedi
Kutusu var barkotu vs. hepsi üzerinde
Bunu ayarında bir ayakkabı bot mont vs ile de değişebilirim
resmi netten aldım ilginenen olursa kendi resimlerini detaylı çekip eklerim

177 boy nedir ya anneniz ne yediriyo size :)
çataldan itibaren 110 cm
poster marka üzerinde 40 beden yazıyor ama arkası lastiklı 36 - 40 beden arası gibi göğüs kısmı süngerli
bide şamdanların taşı tammı annemin balkonda duvara montajlı şamdanın devamı gibi bunlarıda masaya koyarsam çok güzel olacak ama metal olduğu için kargosu çok tutarmı ağır bişimi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…