How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kıyafet, Ayakkabı, Kozmetik (clinique,lancome,dermalogica)

ooo müşteride ayarlıyon demek canımsın :46: tmm haber bekliyom

Eki Görüntüle 942079 Eki Görüntüle 942084
Hiç kullanmadım
clinique oje
clinique chubby stick ruj 09 numara ben başka bir rengini kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim
kullananlar kaçırmasın ojeyle beraber 25 e vericem yanlızca ruj 50 60 arası fiyattan satılıyor.

Cecile 2 numara bunu biraz kullandım 5 tl

Yves rocher natürel pudra bunuda biraz kullandım 10 Tl

bi arkadaşla daha konuştum o da istiyor eğer vazgeçersem ona yönlendircem seni haberin olsun:34:

bu ürün bayan mı erkek mi? bir de kokusu hakkında yorum yaparsanız sevinirm.

Merhaba parfümlerin efendisi :)

Bu parfüm
Kenzo Jungle Elephant
Women's Perfume by Kenzo :)

Bu 5ml ben bunu minyatür şişesi sebebiyle aldım bir ara minyatür parfüm şişesi biriktiriyordum sırf koku için olsa alacağım 100 parfüm içine bile girmez karanfil kimyon baskın amber farkediliyor mandalina var üst notlarında tam baharat kokusuda diyemiyorum soyut baharat gibi

Son düzenleme:
:) evet sonradan fragranticadan buldum karanfil ,vanilya ağrlıklı bir kokuymuş pek benlik bişey değil yani. şişesi baya güzelmiş ama.böyle minyatür şişeler bildiğim kadarıyla pek kolay bulunmuyor yalnız.

Evet pek senlik bir koku değil
bu ve ck nin bir şişesinin minayatürü kaldı diğerlerinı çaldırdım bi daha toplamakta içimden gelmiyor

Maalesef bende tek bu var
Bu söylediklerinin hepsi birinin konusunda vardı ama çıkartamadım bi konuları dolaş istersen.

canım pudrayı almak istiyorum, birde rengi nasıl tarif edebilirmisin?fiyatı 10tl dimi?

Ben beyaz tenliyim açık buğday bir haftalık bronzlaşmış tene tam oldu ama rengim açılnca koyu kaldı esmere yakın koyu buğday tene tam olur sanki
aslında ten rengi kişiye özel denemen lazım yol üstünde bir mağazada bu rengi denesen öyle alsan daha mantıklı olur.
Toz halinde kullanırken epey dikkatli olmak lazım.

Back