How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kıyafet, Ayakkabı, Kozmetik (clinique,lancome,dermalogica)

177 boy nedir ya anneniz ne yediriyo size :)
çataldan itibaren 110 cm
poster marka üzerinde 40 beden yazıyor ama arkası lastiklı 36 - 40 beden arası gibi göğüs kısmı süngerli
bide şamdanların taşı tammı annemin balkonda duvara montajlı şamdanın devamı gibi bunlarıda masaya koyarsam çok güzel olacak ama metal olduğu için kargosu çok tutarmı ağır bişimi yani Eki Görüntüle 948790 :)
Eki Görüntüle 948785

ok cnm saolasın fotolamışsn bnm bu elbisenin aynısı pembesi var biliorm yani arkasıda aynı iyi bari sevindim olur bana. şamdanların bazı boncukları yok cnm hafiftir öle agır değildir. perforjeden yapılmış evet gzl ve uygun olur. bazı taşları olmadıgı için kotu durmuyor ama satıyorm öle duruyor evle kombini yok turuncu camlı oldugu için.. taşları bazıları yok o yuzden size bişicikler daha göndermek istemiştim :) esdeger olsun bu guzel elbisenize

cnm 5 dk süre engeline takıldım bnm mail adresin sfresi kayıp giremiorm sana mecbur msjla atacagım bnmki msjı silme :9: kaynamasın arada smdi sende bak benden seç begen onuda yanında göndereceğim bol satışlar olsun :54:

LCW kot ceket 92cm
Sani etek 3 yaş
Kürklü yelek wenice 98 cm
elbise şah bebe 104 cm
$bebek 006.jpg $bebek 007.jpg
$bebek 014.jpg $bebek 008.jpg $bebek 010.jpg
$þah bebe.jpg

Lens solisyonu ve aynalı taşımaçantası 10 tl
Laroche posay faturasını bulamadığımdan değişememiştim biriki kere denendi rengi biliyorsanız alın 10 tl
avon elite gentlemen parfüm 25 tl hiç açılmadı
Zegna forte parfümişaretlediğim yer kadar kullanıldı o kadar pahalı bir parfümki fiyat yazamayacağım siz teklif edin :)
Urijinal gücci saat çalışıyor pil takılıp kasa değişecek değerlendirecek birine çok çok uyguna veririim fiyat teklif edin.

Eki Görüntüle 909544
Eki Görüntüle 909546
Eki Görüntüle 909547
Eki Görüntüle 909548
Eki Görüntüle 909549

Ptt kargo ile karşı ödemeli yollarım. detaylı resimmail atabilirim.

tatlım kargon ptt şubesine ulaşmış aldın mı kargonu .özelden yazamıorum 5dk engelim var

Aldım fıstık bende 5 dk engelindeyim :) cuk oturdum içine hediyelerin içinde dürüstlüğün içinde ayrıca teşekkür ederim :54:

$kap 008.jpg $kap 003.jpg
bir elimde makina bir elimde metre derken eğik tutmuşum metreyi
Etiketinde 40 beden miss yağmur kalıplarını biliyormusun yada bir yerde deneme şansın varmı

Sıkıldığı parfümü benimle değişmek isteyen?
Satınalmak isterseniz tanesi 30 tl
Kızım Londonun kabını yüzdü 90ml fazlası duruyor.

Back