• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık zor açılan saçlara ne yapılabilir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
walla canım bendede aynı sorun kökünden kazıtacam rahatlıcam..ohhh ne güzel 2 saat uğraşıpta dışarı çıkarken milleti verem etmez en azından.........

ama hanımlar şimdi kıvırcıktan kıvırcığada baya bir değişiyor.....a.s
köpük kullnıyorsun tarayınca geçer demişsiniz..ama kıvırcık saçı köpüklü bir tarayın bakın ne oluyor ama yanınızda kimse olmasın..korkar :1shok: :1shok:

bende aynı dertten muzdaripim demiştim bide benim saçlarım çok az ne uzatabiliyorum ne kısa açabiliyorum..ön taraflarım tutam tutam ne arkaya toplayabiliyorum ne yana ayırabiliyorum..daima topuz tarzı oda sıkı değil dağınık topuz tarzı...senağlama senağlama
kuaföre düzleştirme işleminin nasıl olduğunu soracağım ama saç kıvırcık olunca ay başlarında yenilemek lazım yoksa felaket olur..galiba çıt çıt tarzı en iyisi hem gür görünür hemde 7/24 yapınca güzel şekilli olur ve missssssss gibi kokar ama yazın ensene yapış yapış olmasa daha ii olcak.....

insanların uzaylı görmüş gibi bakmayacağını bilsem kökünden kazıtacam oda kurtulsun bende..:oklava:

benim de saçlarım kıvırcık, küçükken çok daha kıvırcıktı. çocukcağızın neler çektiğini çok iyi anlıyorum, annem her sabah saçlarımı bağırta bağırta tarar sıkı sıkı örerdi. sonra da baş ağrısı çekerdim ufacık yaşımda:((( şimdi banyodan banyoya o da ellerimle tarıyorum...annem de üzülüyor valla ne eziyet etmişim sana diye:))) bence banyoda tarayıp hafif nemliylen örün saçlarını. böylece dolaşmaz da fazla...sonra bozulunca tekrar çözer düzeltip örersiniz.

benimde sacım kıvırcık ama kabardıgını görmedim hiç dışarı çıkacagım zaman köpük sürünce lüle lüle oluyo zaten bide banyo yaptıktan sonra gece sacını havluyla sar sabah çıkar ozaman çok güzel duruyo buklelelr ben öyleyapıyorum sende dene istersen

arkadaslar bnmde saclarım kıvırcık ama düzensiz bir kıvırcıklığı var ben taramıyorum banyoda elimle acıyorum sadece ama düzenli bir kıvırcık olması için birçok ürün kullandım yinede basaramadım önerileri olan arkadaslar varsa sewinirim tesekkürler..

Ben kızımın saçlarını onun isteğiyle kısa kestirdim bir de bonus gibi kabarmasın diye seyreltme makasıyla seyrelttirdim, şimdi sık sık tarıyoruz, rahatladı biraz.Ama ne yapsak tümüyle sorun çözülmüyor.

slm arkadaslar bende sizin gibi kıvırcıkzedelerdenim:) boya dan kurumuş yıpranmış dalgalı vede gür bir sacım var ama ne yaptıysam basarılı olamadım malesef ...boyayıda mecburen yapıyorum beyazım çok:( elimde olsa kendi sac rengime dönücem sitede okudum yaglardan yapılan bi karışımla inşallah bu sıkıntımdan kurtulurum ve gercekleşirse olay olur bu işe bayanlar çok sewinicekkkk hepimize basarılar arkadaslar saç konusunda....

saclarınız beyazlamadan boya kullanmayın arkadaslar veya diplere fazla indirmeden yAPTIRIN çünkü zaten ilerleyen yaşlarda ömrünüz mecburen boyalarla gecicek benden size abla tavsiyesi..

slm arkadaslar bende sizin gibi kıvırcıkzedelerdenim:) boya dan kurumuş yıpranmış dalgalı vede gür bir sacım var ama ne yaptıysam basarılı olamadım malesef ...boyayıda mecburen yapıyorum beyazım çok:( elimde olsa kendi sac rengime dönücem sitede okudum yaglardan yapılan bi karışımla inşallah bu sıkıntımdan kurtulurum ve gercekleşirse olay olur bu işe bayanlar çok sewinicekkkk hepimize basarılar arkadaslar saç konusunda....

arkadaşlar benim de saçım kıvırcık ve ince telli model yapmam imkansız böyle saçlara koyun kıvırcık da deniyor boşuna uğraşmayın tek yapacağınız topuz ya da banyodan sonra jöleleyip kabarmasını beklemek:)

bencede banyodan banyoya taramak gerekir çocukların saçlarını...büyük dişli tarak kullanın..benim saçlarımda kıvırcık..Allahtan şimdilik evdeyimde hergün taramak zorunda kalmıyorum..çalışırken hersabah ıslatıpta taradım..çünkü kuruyken taramak saçları dahada yıpratır.....

çook uzun zaman sonra yazıyorum üzgünüm. ama kıvırcık saçlarla ilgili yapılan yorumlara benimde eklemek istediğim şu ki; asla başedemiyorum ve sırf bu yüzden güzelim saçlarımı açamıyorum. son çare kısa kestirmeye karar verdim. kabarmasalar problem yok ama bu kabarma asla önlenebilecek gibi değil...
saç açma veya tarama ile ilgili de sarıkız sprey tavsiye ediyorum ve mutlaka banyoda taranmalı bir kez sonrasında köpüklenmeli. yani ben böyle yapıyorum. jöle çok sert yapıyor... köpükte çok pahalı :S
bitmez................................fisfisfis

ßnCé banyoDan banYoya Tarasın.Sıq Sıq banYo Yabsn.En ii Çösüm ßu benCé.Hem Herqün Taramanın aLémi Yoq.KıwırCık Sac Tarandıında Coqda beLLi oLmuop Zaten Tarandıqı.SadeCFe Extradan eLektrikLenior.Dediimi Ypın ßnCé.Banyodan banYoya Tarasn.xD

kızlar bende yenı bır urun denıyorum joleye kopuge gerek kalmıyor.Mavı su adında satılıyor ve gerckten sacları cok kolay acıyo rahat taranıyo ve kabarmayı onluyor super bırsey..

benimde saçlarım taranmıyor ipeğin saç kremini kullanıyorum 4 lira onu saçlarımı yıkadıktan sonra kullanıyorum ardından duruluyorum saçlarım hiç karışmadan açılıyo krem kullanmadığım zaman imkanı açılmıyo saçlarım

evet ne yapılırsa yapılsın bu saç açılmıyor. Bende mavi su kullanıyorum kuaförümden alıyorum. Baya da gidiyor. Ayrıca sadece şampuan yetmiyor saçıma muhakakak son suda kremleyip tarıyorum krem varken sonra durluuyorum. Tarak girmiyor saçıma o kadar yanii.. Bayılıyorum kalın telli bukle bukle saçlara ama işte olmuyor. Hep toplu saçım. Kayınvalidem niye topluyorsun açsana biraz diyor. Ya diyorum kabarıyor yine yok diyo kabarmaz önlerden toplaersın ama anlatamıyorum derdimi anlamıyorlar ki. Anneciğim küçükken saçımı tarayıp örerdi sürekli tararken hep ağlardım. Sonra erkek saçı gibi kestirmiştik baya bir öle kullandım uzatmaya karar verince uzayana kadar çok zorlandım saç kabarıyor toplayacak kadar ele de gelmiyor neler çektim. Kuaförüm fön çekiyor ama kan ter içinde kalıyor zavallı:)

Back