- Konu Sahibi hanxixmsultan
-
benimde aynen seninki gibi boyalı kıvırcık ve kupkuru ben her banyodan sonra elidor 7/24 kullanıyorum cok memmunun elektriklenmeyi alıyo lüle lüle duruyo
ayrıca yumusacık oluyo jöle ve köpük gibi sertlik yapmıyo
cnm yapış yapış yapmayan özel formüllü jöleleri ya da köpükleri tercih etmeni öneriyorum araştırırsan sana uygun bir ürün bulabilrsin köpükler şu anlamda iyi tarayınca çıkıyor jöle daha yoğun nasıl bir görünüm istediğine göre ürün arayabilirsin:) ama sanki köpükler daha doğal bir görünüm veriyorlar jölelerden de loreal in f x studio jölesi bende çok doğla bir görünüm oluşturmuştu ama o da fazla doğal oldu elektirklendi yer yer saçım:)))
benmde kıvırck saç.lüle lüle durması nı bende çok istiyom ama.illa kabarıo işte
ben de napim düzeştrip kullanıom mecbur :S
boya saçının yapısını bozuyor işte canım kendi rengini yakıştırıyorsan kendine ve seviyorsan boyama derim :)
hiç bilemiyorum ki canım wella loreal schwarzkopf bildiğim markalariyi markalar bence sen daha iyisini bulabilirsin tabi bilemem ama nasıl bir şekil istediğine bağlı ıslak görünüm mü doğal mı bukleli mi şekli daha sabitliyen mi yumuşak yapan mı kozmetikçilerdeki görevliler sana yardımcı olurlar inşaAllah
köpüğün avantajı akşam taradığında ya daeve geldiğinde taradığında saçından çıkıyor kalıntı yapmıyor bu da dökülmeyi azaltır ama jöle öyle değil sen bir daha saçını boyama iyice uzasın sabret uçlarda kalsın kendi rengin çıksın daha elleme saçlarına yazık etme iyi bir köpük ya da önerebilecekleri bşka bir şekillendirici varsa öyle bir ürün görünüm açısından sana yardımcı olur diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?