• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık zor açılan saçlara ne yapılabilir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hanxixmsultan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
161
16
318
Ankara
arkadaşlar benim bir yeğenim var ve saçları aşırı kıvırcık tarayamıyor.saçlarını bir yandan tararken bir yandan dolaşıyor.saçları taramak çok zahmetli ve çocuğun çok canı yanıyor.ağlıyor saçını hep topuz yapıyor.ne yapabiliriz arkadaşlar.

neden tarıyosunuz anlamadım benım ıkı kıvırcık saclı arkadasım var bıtanesı sadece banyoda kremlıyken tarar baskada taramaz dıgerı ıse hıc taramaz oda kremlıyken ellerıyle duzeltır tarar hee bu arada tarayan arkadasımın taragıda kalın ve genış dişli bı tarak yakmayın cocugun canını yaa

benimde saçım kıvırcık sayıılır ve ben banyodan banyoya saçımın her tarafını tarıyordum eskiden
bi çaresi varmı bilmiyorum ben bulamadım ..fisfisfis
saç düzleştirici aldım sırf bu saçları taramak için
bende hep topuz yapardım gerçi hala öyle.... bide banyo yaparken
kremle taramayı deneyebilirsiniz yerimseniben

tşkler arkadaşlar cevaplarınıza.bende annesine tarama diyorum ama illa banyoda tarayacak bi de çok kıvırcık taramazsan da iyice dolaş dolaş oluyor.önlerde artık tülermiş kırılmış iyice oysa altlar ne güzel bukle bukle.krem kullananlar varsa yazın lütfen, saçları en azından yumuşacık yapan bi krem olsa belki daha kolay taranır.

Canım ben Gliss şampuan ve saç kremini kullandım. saç kremi yerine yine glisin banyo sonrası nemli saça sıkılan spreyi var. saçı hemen açıyor.
ben bu aralar elidor turuncu şişede saç kremi kullanıyorum. banyodan çıkınca nemli saça sürüyorsun. benimde zor açılır saçım. ama şimdi çok rahatım. a.s.

merhabalar arkadaslar.bu konuyu acmamın sebebi benim gibi kıvırcık saçlı olanların saç bakımı hakkında birşeyler paylaşması.en zor saçtır kıvırcık saç bilirsiniz.benim boyalı bide cok yıprandı.kıvırcıklarımın güzel olmasını istiyorum.kazık gibiler çogu zaman.dışarı çıkarken cok ugrastırmayacak günlük pratik önerileriniz var mı acaba..:çok üzgünüm:

benimde aynen seninki gibi boyalı kıvırcık ve kupkuru ben her banyodan sonra elidor 7/24 kullanıyorum cok memmunun elektriklenmeyi alıyo lüle lüle duruyo
ayrıca yumusacık oluyo jöle ve köpük gibi sertlik yapmıyo

hiç kıvırcık saçlı yokmu kızlar.gerçek bir sorun bu benim için.öyle laf olsun diye açmadım.inanın son zamanlarda saclarım berbat oldu.saç kremi kullanıyorum aslında bakım maskesi de kullandım ama bunlar yeterli olmuyor.benim derdim yıkadıgım saclarımı dısarı çıkarken jöle dışında başka ürünlerle güzelleştirmek.7/24 dışında önereceklerinizi bekliyorum.sevgiler hepinize.a.s.

benimde aynen seninki gibi boyalı kıvırcık ve kupkuru ben her banyodan sonra elidor 7/24 kullanıyorum cok memmunun elektriklenmeyi alıyo lüle lüle duruyo
ayrıca yumusacık oluyo jöle ve köpük gibi sertlik yapmıyo

sagol cnm.sende olmasan kimse ilgilenmeyecek.7/24 bende kullandım ama rüzgardan falan yine aynı oluyo kabarıyor.pantene in de elidorunda hepsini kullandım yumusacık oluyor evet ama gün içinde sürekli yenilemek gerekiyor.etkisi uzun süreli degil.anca ıslak jöle ile biraz güzel oluyor ama oda yazın yiyo beni yapış yapış oluyo ensen çekemiyorum.a.s.

cnm yapış yapış yapmayan özel formüllü jöleleri ya da köpükleri tercih etmeni öneriyorum araştırırsan sana uygun bir ürün bulabilrsin köpükler şu anlamda iyi tarayınca çıkıyor jöle daha yoğun nasıl bir görünüm istediğine göre ürün arayabilirsin:) ama sanki köpükler daha doğal bir görünüm veriyorlar jölelerden de loreal in f x studio jölesi bende çok doğla bir görünüm oluşturmuştu ama o da fazla doğal oldu elektirklendi yer yer saçım:)))

benmde kıvırck saç.lüle lüle durması nı bende çok istiyom ama.illa kabarıo işte :(:(

ben de napim düzeştrip kullanıom mecbur :S

cnm yapış yapış yapmayan özel formüllü jöleleri ya da köpükleri tercih etmeni öneriyorum araştırırsan sana uygun bir ürün bulabilrsin köpükler şu anlamda iyi tarayınca çıkıyor jöle daha yoğun nasıl bir görünüm istediğine göre ürün arayabilirsin:) ama sanki köpükler daha doğal bir görünüm veriyorlar jölelerden de loreal in f x studio jölesi bende çok doğla bir görünüm oluşturmuştu ama o da fazla doğal oldu elektirklendi yer yer saçım:)))

sagol cnm dedigin markayı denemek isterim.kaç tür jöle kullandım şimdiye kadar bir bilsen:çok üzgünüm:olmuyo olmuyo işte.eskiden yani hiç boyasızken sacıma hi bişy sürmedigim halde çok güzeldi.ahh ahhh:tomato:senağlama

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim saçımda kıvırcığa yakın dalgalı bir saç ben de düzleştiriyorum ama yazın olmuyor jöle yi de her gün saçtan arıtmak gerekiyor yoksa benim saçımı çok döküyor mecburen köpük oluyor bence sen iyi bir köpük al düzleştirici şampuan ya da krem de kullanabilirsin daha dalgalı bir görünüm için ya da yazın şık şekillerde toplayabilirsin saçını

boya saçının yapısını bozuyor işte canım kendi rengini yakıştırıyorsan kendine ve seviyorsan boyama derim :)

iş işten geçelliiiiii:teytey:benim saçlarım çok güzelsi ya öyle böyle degil yani.bi boyamaya başladım şimdi kimse tanıyamıyor saclarımı.bide kendi sacım acık kumral günestende acılırdı süper olurdu.e işte genç kız havaları boyattık hep röfle de yaptırdım çok.zaten hep röfle kullandım.ne zaman ki kızıla başladım bidaha iflah olmadı kafam.köpük uzun süredir kullanmıyorum cnm.önerebilecegin bir marka varsa sevinirima.s.

hiç bilemiyorum ki canım wella loreal schwarzkopf bildiğim markalar :( iyi markalar bence sen daha iyisini bulabilirsin tabi bilemem ama nasıl bir şekil istediğine bağlı ıslak görünüm mü doğal mı bukleli mi şekli daha sabitliyen mi yumuşak yapan mı kozmetikçilerdeki görevliler sana yardımcı olurlar inşaAllah
köpüğün avantajı akşam taradığında ya daeve geldiğinde taradığında saçından çıkıyor kalıntı yapmıyor bu da dökülmeyi azaltır ama jöle öyle değil sen bir daha saçını boyama iyice uzasın sabret uçlarda kalsın kendi rengin çıksın daha elleme saçlarına yazık etme iyi bir köpük ya da önerebilecekleri bşka bir şekillendirici varsa öyle bir ürün görünüm açısından sana yardımcı olur diye düşünüyorum:)

hiç bilemiyorum ki canım wella loreal schwarzkopf bildiğim markalar :( iyi markalar bence sen daha iyisini bulabilirsin tabi bilemem ama nasıl bir şekil istediğine bağlı ıslak görünüm mü doğal mı bukleli mi şekli daha sabitliyen mi yumuşak yapan mı kozmetikçilerdeki görevliler sana yardımcı olurlar inşaAllah
köpüğün avantajı akşam taradığında ya daeve geldiğinde taradığında saçından çıkıyor kalıntı yapmıyor bu da dökülmeyi azaltır ama jöle öyle değil sen bir daha saçını boyama iyice uzasın sabret uçlarda kalsın kendi rengin çıksın daha elleme saçlarına yazık etme iyi bir köpük ya da önerebilecekleri bşka bir şekillendirici varsa öyle bir ürün görünüm açısından sana yardımcı olur diye düşünüyorum:)

sagol cnm.bakalım köpükle deneyelim bide.ben sacımı boyamadan duramam ki:):)sagol cnm öptüma.s.

merhabalar,

benim de saçlarım fena halde kıvırcık ve boyalı:))) bence de köpük en iyisi yapış yapış olmuyor ve ağırlık yapmıyor...köpüğn her türlüsünü, her markasını denedim ama son keşfim L'OREAL STUDIO LINE !!! kıvırcık saçlar için iki özel serisi var. ikisi de oldukça iyi bence.

Back