• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarn okurken skldnz yazar?

Ayrıca Elif Şafak'ta Orhan Pamuk'taki kadar olmasa da sıkıldım.Anlatımları bana göre değil.

genelde herkes çok beğeniyo ama ben dan brown un kitaplarından çok sıkılıyorum en zor okuduğum kitaplar o nun kitapları

Tabi ki Orhan Pamuk! Buradaki yorumlar ve kendi çevremde ki kişilerin çoğu Orhan Pamuk okuyamıyor. Böyle bir yazarın Nobel Ödülü alması ne kadar tezat :( Bizde mi sorun yoksa ödül verenlerde mi bilemedim ben...

Elif Şafak' ı okumaktan çok sıkıldım. Kitap okurken tüm dikkatimle okumaya dikkat ederim. Ama maalesef bana hitap etmiyor ve akıcılığı yok nedense...

namık kemal in cezmi sini okurken ölecek gibi olmuştum.. daha aklımdan çıkmaz. böyle sıkıcı bir kitap okumadım başka..

orhan pamuk
elif safak
ayse kulin hikayeleri guzel oldugu halde lafi cok dolandiran anlatimlariyla

franz kafka sacma sapan ruh haliyle

canan tan, sule yuksel senler hikaye iyi de olsa basit ve kalitesiz edebiyatlariyla

simdilik bu kadar

Stephan King. Herkesin bayıldığı bir yazar, kitaplarında işlediği konularda çok güzel ama 250 sayfa okuyorum bir bakıyorum daha 1 gün bile geçmemiş kitapta.

çok fazla okurum ama farklı farklı turler yazarlar o yuzden cok bi fikrim yok ama elif şafak 2 kitabında kendini belli etti

canan tan ı söylemeye gerek yok zaten pirayeyi okumak yeter diye düşünüyorum zira diger hepsinde ilk sayfadan tum senaryoyu cıkarabılıyosunuz

şimdi elif şafak araf var elimde bu bitmek bilmedi bide şehrin aynaları var ama o da böyleyse çaatlatır yani

kahraman tazaoğlu bukre yok böyle bişi asla tavsiye etmiyorum:50::50::50:

john green alaskanın peşinde buda faciaydı

Son düzenleme:
Back
X