• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarn okurken skldnz yazar?

Dostoyevski suç ve cezayı yarım bıraktım Ahmet Altan öldürdü beni bu adam Ayşe Kulin bazı kitapları ...

orhan pamuk...benim adım kırmızı ve kar adlı romanlarını okumuşluğum var...başkada elime almadım...dahada almam heralde bana yaramıyor..

Ahmet Ümit..

Adalet Ağaoğlu..

emile zola.nın germinal ve ayşe kulin fireya beni öldürmüştü atlaya atlaya uzun tasvirleri sevmiyorum ama tekrar okusam sıkılır mıyım bilmemkaydirigubbakcemile2

orhan pamuk ve ayşe kulinin kitaplarından sıkıldığım kadar başka hiç bir yazarın kitaplarından sıkılmamışımdır

yabancı yazarların çevirmenleri de etken oluyor benim yazarlar
ismail tunalı orhan pamuk franz kafkanın bir kaç kitabı bitiremedim zaten ama diğerleri su gibi akıyor.

geçenlerde bi arkadaşımın öve öve biteremediği bi iskender pala kitabına başladım ama olmadı gitmedi kitap utana sıkıla geri vermek zorunda kaldım:utangac:
yani ikinci cevabım iskender pala

Maeve Binchy'in ıtalyanca aşk başkadır ve gerçektir bütün aşklar adlı kitaplarını okudum hatta zorla okudum diyebilirim.Bu yazarın kitap kapakları beni cezbediyor maalesef içeriği ise sıkıyor.

İnci Aral'ı hiç sevmem çok sıkıcı. Yarıda bırakmıştım kitabını. :1closedeyes:

Back
X