- Konu Sahibi mrs.mystery
Masumiyet Müzesi
hariç,
Orhan Pamuk...
üzgünüm Orhan abi, napayım...
hariç,
Orhan Pamuk...
üzgünüm Orhan abi, napayım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçenlerde bi arkadaşımın öve öve biteremediği bi iskender pala kitabına başladım ama olmadı gitmedi kitap utana sıkıla geri vermek zorunda kaldım
yani ikinci cevabım iskender pala[/QU
iskender pala romanlarında divan edebiyatı unsurlarını cokca kullanan bır yazarımız hakıkaten romanlarının agızda bıraktıgı tadı da bır baskadır ancak dıvan edebıyatı bıze bu zamana kadar dogru duzgun anlatılmadıgı ve sevdırılmedıgı ıcın ınsanlar okurken bılgı eksıklıklerı oldugu ıcın sıkılıyorlar bu cok normal zıra ıskender palanın dılı de gunumuz romancılarına gore bıraz daha agırdır...![]()
geçenlerde bi arkadaşımın öve öve biteremediği bi iskender pala kitabına başladım ama olmadı gitmedi kitap utana sıkıla geri vermek zorunda kaldım
yani ikinci cevabım iskender pala[/QU
iskender pala romanlarında divan edebiyatı unsurlarını cokca kullanan bır yazarımız hakıkaten romanlarının agızda bıraktıgı tadı da bır baskadır ancak dıvan edebıyatı bıze bu zamana kadar dogru duzgun anlatılmadıgı ve sevdırılmedıgı ıcın ınsanlar okurken bılgı eksıklıklerı oldugu ıcın sıkılıyorlar bu cok normal zıra ıskender palanın dılı de gunumuz romancılarına gore bıraz daha agırdır...![]()
evet dili ağır gelmişti o yüzden devam edememiştim kitaba malesef
yani ikinci cevabım iskender pala
Orhan Pamuk Balzac
goethe nin genç werther in acıları die bi kitabı okumaya çalışmıştım ama hiç bi kitaptan bu kadar nefret edemem heralde ve okumayı çok seven biri olarak yarıda bıraktım kitabı bi cümle yarım sayfayı geçio nerdeyse :)) çok kafam karışmıştııı
sana katılıyorum bende Gothe'nın Faust'unu okumustum gercekten cok sıkıcı tasvırlerı cok uzun ve anlasılmaz cumleler de kullanılmıs ayrıca tercume esnasındakı cumle dusukluklerıde ıse eklenınce bayagı karısık bı durum olusuyoşakkıdı
Paulo Coelho kitapları sıkıcı geliyor bana da. Simyacıyı okurken çok sıkılmıştım. Hele Portobello Cadısı delirtmişti beni. :1shok: Ama yine de Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum ve Ağladım'ı merak ediyorum. (şeytan mı dürtüyor ne) Sıkılmak istediğim bir ara okuyacağım onu da. =)
Dostoyevski de çok sıkıyor.
tabi ki balzaaccc