• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarn okurken skldnz yazar?

bence orhan pamuk(romanlarında gereksiz ayrıntılara girdiğini düşünüyorum)

Galiba sonuç olarak en çok Orhan Pamuk un kitaplarından sıkılıyor insanlar.

Orhan Pamuk diyeceğim bende..defalarca kitaplarını okumaya başladığım ama bitiremediğim tek yazardır diyebilirim kendisi için.Bazı kitapları için geçerli ama Elif Şafak'ın da kitapları illallah dedirtebiliyor .

bende orhan pamuk'un birkaç kıtabını okumaya calıştım,kendimi zorlayarak bitirdiğim de oldu ama hiç zevk almadım.en cok satanlar listesinde olsa da hiçbir kitabını almam artık

ayşe kulin ,allah rahmet eylesin duygu asena'nın bazı kitaplarında çok basit anlatımları vardı bayardı..
ahmet altan'ın 20 satırlık betimlemelerle dolu cümleleri ..
yalçın küçük'ün konuya girene kadar 50 sayfa açıklama yapması daldan dala atlaması,dostoyewski'nin depresif anlatımı.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Her türden kitap okuyan birisi genelde kitaptaki anlatım kalitesini anlıyor. Ahmet Altan ın Aldatmak kitabını okudum. Nasıl Best Saller olmuş hayret ettim. Berbat anlatımı. Sıkıcı. Konu etrafında dönüp duruyor.Rus Edebiyatını zor okuyorum.

Orhan Pamuk tu keisnlikte. ruhum daraldı, hiçbir verici yanını bulamamıştım insana. sanki amatör bir yazarın ilk defa kaleme alıyor oldugu ilk romanı gibiydi.

kesinlikle orhan pamuk ama ayrıca inci aral pınar kür bunlarda çok sıkıcı ve birbirlerinin tarzını çalma çabasında

Mira Meimaridi'nin ızmir Büyücüleri adlı kitabını okurken çok sıkılmıştım.Kitaba vede yazara
saygısızlık olmaması adına sıkıla,sıkıla bitirdim kitabı.................................

orhan pamuğum masumiyet müzesini okurken çok sıkılmıştım çok fazla gereksiz detay var gibi gelmişti bana bunu haricinde doğan cüceloğlu kitaplarıda çok sıkar beni..

Orhan Pamuk postmodern yazdığı için ve benim gibi
postmodernizmin p sinden bihaberseniz sıkılmak gayet normal:)

Elif Şafak'ın Şehrin Aynaları kitabında artık baygınlık

geçirecektim okuyamadım. Ama yarıda bırkmayı sevediğim için işkence gibi bitirdim gene de.

Paulo Coelho kitapları sıkıcı geliyor bana da. Simyacıyı okurken çok sıkılmıştım. Hele Portobello Cadısı delirtmişti beni. :1shok: Ama yine de Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum ve Ağladım'ı merak ediyorum. (şeytan mı dürtüyor ne) Sıkılmak istediğim bir ara okuyacağım onu da. =)

Dostoyevski de çok sıkıyor.

elif şafak hıc begenmedım baba ve pıc zorla okudum ask guzeldır dedım ama bn bu kadının kıtaplarını hıc begenmedım zevk alamıyorum

Back
X