Aaa sen buraları ihmal etmiş olmana rağmen beni ihmal etmedin ki.
Yaa şaka değil mi ? Aslında sevkiyatı gerçekleşti, hatta bugün dağıtıma çıkacak değil mi?
Lütfen lütfen bugün kapım çalsın, heyecanla koşup açayım.
Oh canı kurtardın tabi, şimdi kararsız kalıyorsun, hani tek parça döndüğünde yollayacaktın kuzum ?
Heh geldi benim felaket tellalım.
Kuzumm kaybolmaz kaybolmaz merak etme, öyle bir şey mümkün değil, bu düşüncelerin hepsi iş yoğunluğundan, hadi sen sakinleş daha yapacak çok işin var.
maalesef tatlıkısss
istersen bi kitapyurdunu arayıp hesap sor, hazır kitapları neden kargoya vermiyorsunuz alçaklarrr diye
Yanlış yerde arıyorsun ki sen, hem sen sipariş verdin bırak site arasın kitapları, yorma kendini sen.Ama arıyorum arıyorum bulamıyorum
Sen saymışsındır sevdicek söylesene banaGünaydınn
Acaba kaç yüz milyon kitabın olcak
Olabilir aslında ama ya bana inat göndermezlerse sonra, yok yok vazgeçtim ben biraz daha bekleyeyim, tamamen kaybetmeyi göze alamam kızıl sultan.
Yanlış yerde arıyorsun ki sen, hem sen sipariş verdin bırak site arasın kitapları, yorma kendini sen.
Sen saymışsındır sevdicek söylesene bana
diyemem kızlardan çok korkuyorum ama öyle güzeller kiiiOlabilir aslında ama ya bana inat göndermezlerse sonra, yok yok vazgeçtim ben biraz daha bekleyeyim, tamamen kaybetmeyi göze alamam kızıl sultan.
Yanlış yerde arıyorsun ki sen, hem sen sipariş verdin bırak site arasın kitapları, yorma kendini sen.
tam tamına 1475415450 taneOlabilir aslında ama ya bana inat göndermezlerse sonra, yok yok vazgeçtim ben biraz daha bekleyeyim, tamamen kaybetmeyi göze alamam kızıl sultan.
Olleeeey.
Sen seçerken ben de beklerim burda, hiç rahatsız etmem seni.
benim de 154152 gündür sevk için hazırlanıyorSevk için hazırlanıyor ne demek? kitaplar bulunamamış demek dimi
Sevk için hazırlanıyor ne demek? kitaplar bulunamamış demek dimi
benim de 154152 gündür sevk için hazırlanıyor
sanırım kayboldu, bulamıyorlar
Yok yok yola çıkuyor demek.
Ay çok mutlu oldumm. Çok güzel haber bu, sevk etsinler bugün, yarın da bana gelsin. Olleyyyy.
yarın kargolayacaktım ama toplantıya gideceğim
çok iyiniyetli bu kızSevinmeeee Başkasına gitti kitapların. Karıştı günün diyorum heeeey
Sevdiceğim yüzü gibi kalbi de çok güzel. Dayanamıyorum kitapsız kalacak olmasına. Ama kaderi bu :çok iyiniyetli bu kız
amelia ya yolladım seninkileri dedim hala ona gitçek sanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?