Geleneksel Kitap Günü Etkinliği / 2017

Sizin için çift gün yapılması uygun olan 4 ayı seçer misiniz?

• Ocak

OY: 5 33,3%
  • Şubat

OY: 9 60,0%
  • Mart

OY: 13 86,7%
  • Nisan

OY: 14 93,3%
  • Mayıs

OY: 9 60,0%
  • Haziran

OY: 5 33,3%
  • Temmuz

OY: 0 0,0%
  • Ağustos

• Eylül

OY: 1 6,7%
  • Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 1 6,7%
  • Aralık

• Ankete Katılan
    15
Ay ben çok heyecan yaptım.
azra için sececektim kitapların hepsini çevremde arkadaşların çocuklarının kitaplıklarına göz gezdirdim ama 12 yas çocukların okudugu kitapları ben bu yaşımda okuyamam. o kadar iğrenç müstehcen. nasıl gençlik kitabı yazıyorlar anneler nasıl izin veriyor bunların okunmasına inanamadım.zaten benim kız kızda aşklı meşkli kitap okumaz. bikaç seriyi de vikitapta bulamadık. artık kismet diyelim.benim liste tamamdır yani

Ay ben çok heyecan yaptım.
azra için sececektim kitapların hepsini çevremde arkadaşların çocuklarının kitaplıklarına göz gezdirdim ama 12 yas çocukların okudugu kitapları ben bu yaşımda okuyamam. o kadar iğrenç müstehcen. nasıl gençlik kitabı yazıyorlar anneler nasıl izin veriyor bunların okunmasına inanamadım.zaten benim kız kızda aşklı meşkli kitap okumaz. bikaç seriyi de vikitapta bulamadık. artık kismet diyelim.benim liste tamamdır yani

Serinin isimlerini buradan söyle istersen, almak isteyen oılursa burdan da bakıp alabilir olmaz mı?

loliss loliss , canim kitap okumaya var misiniz basligindan yazacaktim ama okumayi bitiremedim orayi :KK48:

Bebegin dogdu, hayirli uzun omru olsun:emir_bebek: sana da gecmis olsun :) Allah butun kotuluklerden korusun minigi ve ablasini:KK200: :nazar:
Mis kokulu bıdıklarını öpüyorum burdan (izninle):KK15:
sağ ol canım benim, rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin
Duana tüm çocuklar için âmin diyorum:dua:
Öpmek koklamak serbest :KK15:

cok vardı aslında ama buraya ilk aklıma gelenler

ejder kral bekir sert
gümüş kuyu jasper cooper
cam hapishane jasper cooper

aklıma gelirse ekleyim mi başka
Bize biraz daha yardım et. Ben bir an unutmuştum Azraya alacagımızı senin için seçmiştim. :KK70:
İyi ki hatırlattın.
Azra için kitap seçmekte zorlanıyoruz listeni genişletmen mümkün mü?

X