• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de yaa, beni cumartesi çalıştırmasınlar :kızgın:
sana da yine yutturamadım zaten, ben işlerime dönüyorum :bicak:

Eveet, bir çeşmi saldırısı daha bertaraf edildi. :sopa: Çalıştırmayın çeşmi c.tesi, enişteyle hafta sonu keyfi yapsın, ne düşüncediz bu işverenler. :duduk:

Vazgeç sen o kitaptan, hem sevmedim ben onu yanlışlıkla ekledim, değiştirip başka seçelim.:KK58:

valla benim kitaplar temin edilmiş ama kitapyurdu nedense sevkiyata geçemiyo
sanırım gizemi sevmiyor kitapyurdu

Günaydınnn :KK200:

Hafta başı gelmiş, benim arkadaşlarım çalışıyorlar, düşündüm de en iyi p.tesi sendromuna kahvaltı iyi gelir.
Gelin de 3-5 lokma bir şeyler atıştırın.
serpme.png

Çok ihmal ettim buraları bir haftadır. O yüzden çok iyi ağırlanmam lazım :p

Aaa sen buraları ihmal etmiş olmana rağmen beni ihmal etmedin ki. :KK68:

valla benim kitaplar temin edilmiş ama kitapyurdu nedense sevkiyata geçemiyo
sanırım gizemi sevmiyor kitapyurdu

Yaa şaka değil mi ? Aslında sevkiyatı gerçekleşti, hatta bugün dağıtıma çıkacak değil mi?
Lütfen lütfen bugün kapım çalsın, heyecanla koşup açayım. :110:

Günaydın baykuşlar.
Gönderip göndermeme konusunda hala kararsızım :bicak:

Oh canı kurtardın tabi, şimdi kararsız kalıyorsun, hani tek parça döndüğünde yollayacaktın kuzum ?

Seviyor seviyor hem de çok seviyor, size kitap gönderirken bekletir bazen o kadar ama son günlerde hiç bekletmedi.
Siz beni korkutmaya çalışıyorsunuz, anladım. :bicak:
yok canım sen yani bizden bilme, biz siparişi vereli çooooook oldu bütün suç kitapyurdunun:sinirli:

Aaa sen buraları ihmal etmiş olmana rağmen beni ihmal etmedin ki. :KK68:

Yaa şaka değil mi ? Aslında sevkiyatı gerçekleşti, hatta bugün dağıtıma çıkacak değil mi?
Lütfen lütfen bugün kapım çalsın, heyecanla koşup açayım. :110:

Oh canı kurtardın tabi, şimdi kararsız kalıyorsun, hani tek parça döndüğünde yollayacaktın kuzum ?

Ooo cuma günü sorsan sana bütün kitaplığımı da verirdim. Can korkusu :KK49:

günaydın :KK200::KK200::KK200::KK200:

acabası kargolar nerde :işsiz:

Bence bence benim şehrimde, şubedeydi az önce dağıtıma çıkacak, öğleden sonra da bizim eve gelecek, çünkü bizim eve hep geç geliyorlar. :kızgın:

Ooo cuma günü sorsan sana bütün kitaplığımı da verirdim. Can korkusu :KK49:

Ama ama neden böyle yapıyorsun ? Güzel geçirdiğin hafta sonu hatrına da olsa yollamaz mısın ? Bak ben hep evdeydim bir başıma, sizden gelecek bşr kargo bekledim durdum. :KK61:

Eveet, bir çeşmi saldırısı daha bertaraf edildi. :sopa: Çalıştırmayın çeşmi c.tesi, enişteyle hafta sonu keyfi yapsın, ne düşüncediz bu işverenler. :duduk:

Vazgeç sen o kitaptan, hem sevmedim ben onu yanlışlıkla ekledim, değiştirip başka seçelim.:KK58:

Olabilir kuşum
Ben listene bi daha bakayım

Bence bence benim şehrimde, şubedeydi az önce dağıtıma çıkacak, öğleden sonra da bizim eve gelecek, çünkü bizim eve hep geç geliyorlar. :kızgın:

Ama ama neden böyle yapıyorsun ? Güzel geçirdiğin hafta sonu hatrına da olsa yollamaz mısın ? Bak ben hep evdeydim bir başıma, sizden gelecek bşr kargo bekledim durdum. :KK61:
kızlardan çok memnun kaldım onlara göndericem :KK14:

Back