♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyiniyetli bu kız
amelia ya yolladım seninkileri dedim hala ona gitçek sanıyo

Ama o kitap benim listemde yoktu ki Başgan. O kargo benim olamaz. Brni kandırmaya çalışıyorsun.
Sevdiceğim yüzü gibi kalbi de çok güzel. Dayanamıyorum kitapsız kalacak olmasına. Ama kaderi bu :
Yaa öyle deme sevdicek, yollarlar değil mi ? Beni kandırıyorlar sadece, sevindirecekler değil mi ? Onlar beni seviyordu ama önceden, artık sevmiyorlar mı ?

Seni sevmemek mümkün müüüü
Ama bilemiyorum. çok acımasız bu kızlar

Seni sevmemek mümkün müüüü
Ama bilemiyorum. çok acımasız bu kızlar

Seviyorum seni, yollasınlar, kandır onları sevdicek.

yok mu bu topiğin başkanı. nerede gizciğim kitapları

Heyt beee.
Sahip çıkanlarım var, gelsin kitaplar.

Bugünü boş geçeceğim sanırım. Hala gelen-giden yok, yarın olur inşallah.

selam sabahtan beri toplantıdayız kafam patladı resmen öğleden sonra da devam edeceğiz
şimdi baktım hala sevk edilmeye hazırlanıyor kargom çok tembel bu kitap yurduhazır kitabı kaç gündür yollayamadı

Geldimm geldimm. Görümcelik yapmak için çıkmamıştım bugün, hastanedeydim, bitti işimiz koştum geldim eve.
Ben yokken gelen giden olmamış. Bekleme görevini devraldım. Hayatta çıkmam bugün dışarı, gelsin kargolar, ben hazırım.
Gelmişken de bir şeyler hazırlayayım dedim, misafirlerim acıkmıştır. Afiyet olsun.

Diyetteki arkadaşlarım belki yemez diye salata da yaptım, ben lazanya çok severim. Bugün de canım çekmişti, iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…